HAOS NA PUTU KA LESKOVCU Suludi vozač nasrtao automobilom na pešake, umalo udario drugo vozilo, a onda bežao policiji (VIDEO)

Svedoci kažu da je nastala prava filmska potera za vozačem

Lebane
Lebane, Foto: Ilustracija

Na takozvanom Lebanskom putu u subotu se odigrala prava filmska potera za vozačem automobila koji je najpre nasilno vozio ovom regionalnom saobraćajnicom iz pravca Lebana prema Leskovcu, zatim vozilom nasrtao na pešake, te na kraju bežao od policije koja je pokušala da ga zaustavi, piše Jugmedia.

U lebanskoj policiji su za juGmediu potvrdili incident i kratko kazali da je vozač procesuiran i da se „protiv njega preduzimaju sve zakonom predviđene mere“.

Vozač “golf-kabrioleta” privukao je pažnju i drugim učesnicima u saobraćaju koji su snimili baš trenutak njegovog bega od saobraćajnih policajaca. Sve se odigralo u selu Bošnjace.

Na snimku koji je poslat redakciji Jugmede se najpre vidi da vozač automobila najpre nasrće vozilom na pešake, zatim zamalo udara drugo vozilo u nameri da ga pretekne, a onda i beži policajcima koji mu izdaju naredbu da stane. Na kraju snimka se vidi kako saobraćajci trče ka svom vozilu.

Po rečima očevidaca, tada je nastala prava jurnjava i filmska potera za “golfom”, njegovim vozačem i još tri osobe koje su bile sa njim u kolima. Oni dodaju da je vozač golfa prilikom bega umalo pregazio još nekoliko pešaka kroz ovo naseljeno mesto.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi