Ljubavniku davala „metadon“ jer ju je ucenjivao?!

Prema dosadašnjim saznanjima, V. B. je ucenio ovu medicinsku sestru

policija
policija, Foto: Shutterstock

Medicinska sestra Opšte bolnice u Boru R. M. (49) uhapšena je zbog sumnje da je V. B. (36) davala „metadon“ koji je krišom uzimala iz bolničke ambulante. Postoje indicije da je uhapšena R. M. bila u vezi sa V. B., a da mu je davala „metadon“ jer ju je ucenjivao da će, ukoliko mu ne dostavlja taj narkotik, objaviti intimne snimke i fotografije na društvenim mrežama.

Prema dosadašnjim saznanjima, V. B. je ucenio ovu medicinsku sestru, ali ona je najpre odbila da mu dostavi traženi narkotik. Zatim je na Fejsbuku ucenjivača ugledala fotografiju na kojoj se sa njim ljubi, a koja je ubrzo uklonjena. Zbog toga je pristala da ga posluša.
Prema nezvaničnim podacima, V. B. je registrovan kao zavisnik, ali je deo „metadona“ koji je uspeo da dobije ucenom prodavao za 40 evra po ampuli. Još uvek se ne zna koliko je doza „metadona“ R. M. iznela iz bolnice i dala ovom muškarcu.

U bolnici su kolege primetile da nedostaje „metadon“ i o tome obavestili policiju koja je počela da prati ovo dvoje osumnjičenih. Uhvaćeni su u trenutku dok je medicinska sestra davala ampule „metadona“ ucenjivaču, a prema nezvaničnim podacima, policija je sve to snimila.
Pretpostavlja se da je ona davala ovaj narkotik još od decembra prošle godine. Odmah nakon hapšenja muškarac V. B. je sve priznao, dok se medicinska sestra u početku branila ćutanjem. Protiv njih dvoje podnete su krivične prijave zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi