GSP gradski prevoz bus autobus trola
Alo.rs/V.Đ.
GSP gradski prevoz bus autobus trola

Alo.rs/V.Đ.

GSP gradski prevoz bus autobus trola , Foto: Alo.rs/V.Đ.

Kako Stevanović navodi, ovaj nemio događaj desio se oko 14.30 časova u centru Beograda, a svemu je svedočila njegova devojka koja ima 23 godine.

– Čovek je zavukao ruke u pantalone i izvadio svoj falus, krenuvši da onaniše usred autobusa. Tom prilikom, zgrožena, devojka je ustala i pošto je sedela do prozora, pokušala je da ga preskoči, dok je on nju počeo da hvata za zadnjicu. Unezvereno je otrčala na drugi kraj autobusa, da bi on posle toga ščepao drugu devojku koja je vrisnula, udarila ga i otišla da slučaj prijavi vozaču. Naravno, niko od putnika nije reagovao, a vozač je nastavio da vozi autobus – navodi Dušan.

Kako je dalje ispričao, devojka ga je pozvala, posle čega joj je rekao da odmah izađe i slika tablice kako bi pokrenuo privatnu tužbu protiv vozača i kako bi slučaj prijavio policiji.

– Ovakvi psihički bolesnici šetaju među nama i rade ovakve stvari usred bela dana. To sutra može biti vaša ćerka, sestra, majka, supruga… Odnosno ćerka, sestra, majka ili supruga istog tog vozača – kaže mladić.

Prema njegovim rečima, ovo nije prvi ovakav događaj i preti da se otme kontroli.

PROČITAJTE JOŠ: