Policija, hapšenje
Alo!/Masanori Jošida
Policija, hapšenje

Alo!/Masanori Jošida

Policija, hapšenje, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Veruje se da je ova "porodična banda", kako je nazvana u medijima, obila mnogo više stanova i da su četiri kradljivice harale po celoj Srbiji!

Razrađena šema

Kako nam je rečeno u niškoj policiji, one su imale dobro razrađenu šemu i mislile su da će im niška policija teško ući u trag, jer su u taj grad stigle iz Stare Pazove i u Nišu ih niko nije znao.
- Osumnjičena D. J. i vanbračna supruga njenog sina A. Đ. su u julu došle u Nišku Banju, gde su iznajmile stan, iz kog su potom sa maloletnicama išle u krađe. D. J. je bila organizator i vozač. U stanove su upadale snaja i ćerke, nakon što bi lomilicom obile bravu. Operisale su uglavnom u centru grada, na području Trga kralja Aleksandra, Trga Pavla Stojkovića, Sinđelićevom trgu i u Ulici Milojka Lešjanina - potvrđeno nam je iz policije.

Krađa

Printscreen: Youtube

Kradljivice su, kako se ističe, uhapšene nakon što su primećene prilikom poslednjeg pokušaja pljačke.

- One su shvatile da su otkrivene, pa su sa dva taksija, umesto u Nišku Banju, pobegle u selo Trgovište kod Knjaževca, gde su ubrzo locirane i uhapšene. U rasvetljavanje ovog slučaja uključila se i beogradska policija, koja je u kući u Staroj Pazovi, gde su osumnjičene živele, pronašla samo četiri ručna sata i veću količinu zlata, dok ukradeni novac nije nađen - kazao je naš izvor iz policije.

Prijava i za drogu

Prema njegovim rečima, u kući u Staroj Pazovi zatečen je M. N., muž D. J., kod koga je pronađena manja količina marihuane, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog posedovanja narkotika.
Policijsko zadržavanje do 48 sati određeno je za A. Đ., D. J. i njenog muža M. N., dok su maloletnice privedene u Više tužilaštvo u Nišu, na čiji predlog im je sudija odredio pritvor do 30 dana, piše Informer.

PROČITAJTE JOŠ: