ŽESTOKA REAKCIJA ISPRED TUŽILAŠTVA! Aleksićev advokat stao ispred ulaza, pa vidno ljut progovorio za medije! Nastala je tišina! (VIDEO)

Zoran Jakovljević, advokat, nekadašnji zamenik tužioca, a sada advokat Miroslava Mike Aleksića, stigao je nešto pre 9 sati u Više javno tužilaštvo, gde se obratio predstavnicima medija.

Zoran Jakovljević, advokat Mike Aleksića
Zoran Jakovljević, advokat Mike Aleksića, Foto: M.Jošida

- Saslušajte šta odbrana ima da kaže, onda izvodite vaše zaključke. Nemojte vi suditi pre svakog suđenja - kratko je rekao Jakovljević, nakon čega je ušao u zgradu tužilaštva.

Miroslav Mika Aleksić, režiser i vlasnik škole "Stvar srca", osumnjičen je da je seksualno zlostavljao više svojih učenica.

Zoran Jakovljević, advokat Mike Aleksića
Zoran Jakovljević, advokat Mike Aleksića, Foto: M.Jošida

Pored Milene Radulović koja je prva izašla u javnost optuživši Aleksića za silovanje, tvrdnje da ju je zlostavljao iznela je i glumica Iva Ilinčić (24), ćerka beogradskog advokata Srđana Ilinčića.

Iva Ilinčić
Iva Ilinčić, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Upravo Iva Ilinčić danas daje iskaz u Višem javnom tužilaštvu.

Nakon saslušanja, Aleksiću je određen pritvor od 30 dana.

Povezane vesti

 • Korisnik: Smederevac
  21/01/2021 - 18:20
  Kao tuzilac napunio dzepove i sada kao advokat mora da napabirci jos jednu vikendicu ,stan i zameni dzip/Takvi su unakazili nase Sudstvo -strasno.
 • Korisnik: Bane
  21/01/2021 - 11:07
  Bez obzira na sve, samo izuzetno pokvaren advokat može da brani šljam kakav je aleksić. Da li su advokati stvarno tako loši ljudi kad brane one koje treba pobiti?
 • Korisnik: Slava
  21/01/2021 - 11:03
  Nastupa drsko kao i njegov klijent.
 • Korisnik: Perica
  21/01/2021 - 10:44
  Pa lepo je rekao, nemojte vi suditi pre suđenja, i nemojte da me pogrešno shvatite osuđujem ovakve zločine ako su se desili i za smrtnu kaznu sam ali pustite sud i tužilaštvo da rade svoj posao.
 • Korisnik: šane
  21/01/2021 - 09:44
  ovo nije dobro, kako se on javlja u mislima osumnjicenog i u mislima ,,oštećenih,, njegovo je bilo da nastavi ,, put,, strašno
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi