Policija
Alo!/Marko Metlaš
Uhapšen

PUNS

Uhapšen, Foto: PUNS

Sumnja se da je, u dva navrata, na ulici zaustavio dve devojčice, uzrasta deset i jedanaest godina, skinuo donji deo garderobe i obratio im se na nedozvoljen i neprimeren način.

Pročitajte još:

Efikasnim operativnim radom, policija je rasvetlila ovo krivično delo, identifikovala i pronašla osumnjičenog. Po nalogu javnog tužioca, kome će biti priveden na saslušanje, određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Meteorolozi saopštili loše vesti, prognoza za naredne dane je užasna!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 25.09.2019. 08:25 Od petka do utorka pretežno sunčano i toplije. Foto: Alo!/ Rajko Ristić * Vreme danas umereno oblačno i malo toplije * Krajem dana i tokom noći jače naoblačenje s kišom * Od petka do utorka pretežno sunčano i toplije Danas će, kažu meteorolozi, biti umereno oblačno i malo toplije, vetar slab do umeren, južni i jugoistočni, a najniža temperatura oko 14, najviša oko 23 stepena.

Policija sumnja da ovo nisu jedina krivična dela koje je učinio V. M. pa poziva građane koji su, eventualno, bili oštećeni i prepoznaju osumnjičenog, da se jave pozivom na broj telefona: 021/419-037.

Bonus video

Poplava u Kraljice Marije