SESTRA ŽRTVE MONSTRUMA IZ RAKOVICE: Ako bi sada umro to bi bila tragedija

"Ako bi sada umro, to bi bila velika tragedija. Živim za dan da mu vidim lice kada mu budu čitali presudu."

Branislava Katanić, sestra ubijene Maje Đorđević
Branislava Katanić, sestra ubijene Maje Đorđević, Foto: RAS

Ovim rečima je Branislava Katanić, sestra Maje Đorđević i tetka malog Mihaila, prokomentarisala to što je njihov ubica Marko Nikolić u ćeliji Centralnog zatvora danas sebi pokušao da oduzme život. 

Monstrum iz Rakovice prerezao sebi grkljan u zatvoru!

Nikolić je staklom od razbijenog ogledala sebi prerezao grkljan. U tome su pokušala da ga spreče tri zatvorenika, međutim Nikolić je izbo jednog od njih, a onda je povredio sebe. U pomoć mu je odmah pritrčalo osoblje zatvora i on je vozilom Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar, gde mu se lekari i dalje bore za život.

Mihailo bi 26. decembra napunio pet godina

Mali Mihailo, da ga otac golim rukama nije brutalno ubio, proslavio bi 26. decembra svoj peti rođendan.

- Eto šta je on meni uradio. Moj Mihailo nije dočekao rođendan. Umesto da sam mu pre nekoliko dana paravila tortu, ja sam mu palila sveću – kaže tiho Branislava.

Stravičan zločin koji je Nikolić počinio u julu ove godine, kada je prvo golim rukama zadavio svog četvorogodišnjeg sina Mihaila, potom njegovo beživotno telo doneo u prostorije Centra za socijalni rad, bacio ga pred svoju suprugu Maju Nikolić, a onda je nožem izbo nasmrt, ne može da zaboravi niko. Nikolić je uhapšen nedugo nakon monstruoznog zločina i od tada se nalazio u Centralnom zatvoru gde je čekao da mu počne suđenje.

Zbog čega se odlučio da sebi prereže gkljan za sada nije poznato, a Majina sestra kaže da je za tu informaciju čula od medija i da je posle svega "više ništa ne dotiče".

- Šta god da je bilo ne dotiče me ništa, on treba da odgovara za ono što je uradio. Nikada ne bih volela da sam na mestu njegovih roditelja i da imam dete poput njega. Njemu ni Bog ne dozvoljava da umre. Hteo je da se ubje, a na kraju će se oporaviti i biće kažnjen onda kada Bog bude odlučio da bude – kaže u Branislava u dahu.

Ona dodaje da je Nikolić pokušao da se ubije jer "nema snage da se suoči sa posledicama" svog monstruoznog zločina.

- To što je uradio je slika njegovog kukavičluka. On nema snage da se suoči sa posledicama i ne ume da snosi odgovornost za svoje postupke. Nikada to nije ni umeo – kaže Branislava i dodaje da je nedavno čula da se "monstrum pokajao što je ubio dete, ali ne i zbog toga što je ubio svoju ženu".

- Ako je to tačno, onda je i ovo danas u redu - rekla je ona.

Niklolićev advokat Borivoje Borović, nakon što je Nikolić sebi prerezao grkljan, rekao je da se "njegov klijent žalio na tretman u zatvoru, da ga cimeri provociraju, kao i na loš tretman Centra za socijalni rad", kao i da je "sve što se dogodilo posledica toga". Branislava, međutim, itvrdi drugačije.

- Njemu je Centar za socjalni rad svaki put izlazio u susret, a vapaje moje sestre nisu čuli. Ako ga sud posle svega ne osudi, naplatiće mu Bog za sve što je uradio. Onaj gore sve vidi i čuje, a on je previše grešan da mu ne naplati za sve to – kaže Branislava i dodaje da za Nikolića ima jednu poruku:

"Privati činjenicu i idi robijaj za ono što si uradio".

 • Korisnik: firewall013
  31/12/2017 - 08:56
  Imas ti sestro srece sto je on ovako prosao jer bi izasao iz zatvora za kratko vreme kakav nam je pravosudni sistem pa bi i ti zavrsila tragicno.
 • Korisnik: Valjevac
  31/12/2017 - 07:57
  Ovaj monstrum treba da truli u samici a smrt za njega je nagrada
 • Korisnik: djenka
  31/12/2017 - 06:16
  Umro je. Trebalo je mnogo ranije, pre nego sto je ubio rodjeno dete i zenu.
 • Korisnik: Asterox
  31/12/2017 - 04:36
  Prvo i osnovno, mališa nije bio tvoje dete, malo je psihopatija govoriti "moj Mihajlo"!Covek j pocinio strasan zlocin to je nesumnjivo i zasluzuje kaznu primerenu tom delu, ali mislim da si se ti Tetka previse Mesala u taj brak. PSmozda nisam upravu, ali moje je misljenje da si to radila.
  • Nae @Asterox
   31/12/2017 - 16:11
   Ne lupetaj! Jeste, kriva je ona što je videla s kim ima posla, pa odvraćala sestru od veze s njim. Ti bi ga svojoj sestri verovatno preporučio.
  • miki @Asterox
   31/12/2017 - 16:38
   tu bi mogao biti uzrok strasni dogadjaja sto su sljedili dva muza imala i oba ne valjaju
 • Korisnik: nedjo
  30/12/2017 - 22:12
  ja sam da se ovaj skot strelja
  • smm @nedjo
   31/12/2017 - 00:23
   Streljao je sam sebe... preminuo večeras oko 21.00, tako da neće dočekati sudjenje...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi