Muamera Šaćirović
facebook.com
Muamera Šaćirović

facebook.com

Muamera Šaćirović, Foto: facebook.com

Novopazarka Muamera Šaćirović, majka četvoro dece, nestala je u subotu u Beogradu, a njen brat je otkrio da je ona locirana, ali da će se "ceo slučaj rešiti tokom današnjeg dana".

- Ima sad informacija o njenom nestanku, možemo polako da povučemo sve. Važno je bilo da ustanu državne ustanove, nemamo potrebe da idemo dalje - rekao je pomalo konfuznu rečenicu muškarac koji se predstavio kao Muamerin brat.

Na pitanje da li je pronađena, on je odgovorio:

- Locirana je, jer ipak sad ide malo drugačiji sistem, ne može da bude otvoreno. Ništa ne mogu konačno tako da kažem, samo su mi rekli da će u toku dana sve biti rešeno - naveo je Muamerin brat.

Policija: Nestanak je prijavljen

- Nama je prijavljen nestanak - potvrđeno je u MUP-u.

Sumnja se da je pobegla?

Muamera je navodno pobegla, ali njena trenutna lokacija nije još otkrivena. Da podsetimo, kako je porodica navela, Muamera je otišla autobusom na zakazani bolnički pregled u Beograd. Nakon obavljenog pregleda se javila porodici porukom zasad sa nepoznatog broja mobilnog telefona i otada joj se gubi svaki trag. Porodica je napomenula njen broj telefona nije više u funkciji i da nisu mogli da stupe u kontakt s njom.