NIKOLA PREŽIVEO PAKAO NA HORGOŠU 4 mađarska policajca ga oborila na pod, pa mučki udarala! Sad hoće da istera pravdu

Kada je ušao na carinu, za njim su ušla 4 policajaca

Nikola Stanić, kamiondžija
Nikola Stanić, kamiondžija, Foto: Printskrin

Nikolu Stanića, kamiondžiju iz Aranđelovca, pretukli su mađarski policajci na graničnom prelazu Horgoš, kako kaže, posle čega su mu stavili lisice, a sve jer su mislili da je migrant.

Do incidenta je došlo u subotu oko 19 časova, kada se vratio po carinske papire koje je mađarska carina zaboravila da mu vrati.

- Krenuo sam pešaka nazad ka mađarskoj carini da bih uzeo svoje papire. Na graničnoj kapiji sam pokazao pasoš i prošao bez problema - započinje sagovornik.

NAJSTRAŠNIJA SMRT DESILA SE DANAS U NIŠU Jeziv prizor ispred kuće zatekao otac, supruga ne može da se zaustavi od bola

Međutim, kada je ušao na carinu, za njim su ušla 4 policajaca.

- Jedan od njih me je ošamario i oborio na pod. Posle toga su još dva policajca skočila na mene i stavila mi lisice. Moje kolege su to videle i počele da viču da sam šofer, a ne migrant, kako su policajci prvobitno mislili - objašnjava mladić.

Nakon što su mađarski policajci legitimisali Nikolu, i navodno shvatili da nije migrant, već šofer firme iz Aranđelovca, skinuli mu lisice i pustili ga.

AFERA TRESE DONJI MILANOVAC Hirurg snimao intimne odnose sa pacijentima, a onda na Svetu Petku bacio bombu u centru grada

Nikola se posle incidenta preko grupe na Fejsbuku obratio svojim kolegama sa pitanjem da li bi neko posvedočio o onome što se desilo na Horgošu. Tamo je i naveo da ga je "mađarska policija pretukla". Kada su ga pitali šta se desilo, Nikola je napisao: "Vraćao sam se pešaka po papire kod carine. Mislili su da sam migrant".

Mladić kaže za Telegraf da su kamere snimile ovaj incident i da će u ponedeljak otići u Ministarstvo spoljnih poslova da da izjavu i vidi kakva je dalja procedura.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi