OŠTAR I ISKREN ODGOVOR Goran Vesić: Đilas je u ponedeljak organizovao napad na ljude koji su dolazili na moju promociju knjige, pokušaj mog ubistva i linča!

- Odgovor Đilasu na današnje saopštenje kojim bi opravda to što je u ponedeljak uveče organizovao pokušaj mog linča i spaljivanje moje knjige a to što je juče poslao svoje huligane da prete mojoj porodici ispred zgrade u kojoj živim.

Goran Vesić
Goran Vesić, Foto: Alo.rs

* Zamenik gradonačelnika Beograda i funkcioner SNS Goran Vesić rekao je danas da već godinu dana Dragan Đilas prvo osmisli nasilje, sve organizuje i plati, nađe izvršioce, pa kada ne uspe, tada se javno izvinjava

* "Iza svakog nasilja koje se dogodilo, iza svih pretnji koje su izrečene, iza pokušaja mog ubistva u ponedeljak, iza paljenja mojih knjiga koje su izvršili njegovi saradnici, stoji lično Dragan Đilas", napisao je Vesić na svojoj Fejsbuk stranici

* Đilas je u ponedeljak organizovao napad na ljude koji su dolazili na moju promociju knjige, pokušaj mog ubistva i linča i spaljivanje moje knjige, što su učinili njegovi huligani", tvrdi Vesić.

Zamenik gradonačelnika Beograda i funkcioner SNS Goran Vesić rekao je danas da već godinu dana predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas prvo osmisli nasilje, sve organizuje i plati, nađe izvršioce, pa kada ne uspe, tada se javno izvinjava i tvrdi da nema veze sa tim.

Odgovor Đilasu na današnje saopštenje kojim bi opravda to što je u ponedeljak uveče organizovao pokušaj mog linča i spaljivanje moje knjige a to što je jče poslao svoje huligane da prete mojoj porodici ispred zgrade u kojoj živim.

GLEDAOCI ŠOKIRANI IZNETIM PODACIMA! Vučić tražio od voditeljke da kaže istinu - Đubre izdajničko, slobodno recite!

Đilas danas osuđuje dolazak huligana pred moju zgradu i pretnje mojoj porodici koje je sam organizovao i platio da to rade!? Đilas organizuje proteste svake subote, plaća organizaciju, smenjuje i postavlja “lidere” pa je tako najurena Anasonovićka a doveden predsednik omladine njegove stranke “marsovac” Marković, određuje trasu kojom šetaju, naređuje koga će da vređaju bilo da su to predstavnici vlasti ili za njega neposlušne opozicije i koje će javne ustanove da uništavaju. Sada, kada vidi da javnost to osuđuje, on veruje da će se izjavom da osuđuje to što je sam smislio da ubedi ljude da nema veze sa tim pretnjama.

 

Đilas je u ponedeljak organizovao napad na ljude koji su dolazili na moju promociju knjige, pokušaj mog ubistva i linča i spaljivanje moje knjige što su učinili njegovi huligani. Nekoliko sati pre promocije njegova stranka je poslala zvanično saopštenje da poziva svoje pristalice da dođu na isto mesto, u isto vreme gde je trebalo da se održi promocija. Znači, želeo je da prolije krv jer samo neko ko je monstrum može da uradi to što je on učinio. Znao je Đilas imena trojice narkodilera sa Karaburme i dvojice dilera iz Vranja koje je doveo pred galeriju Progres da me ubiju? Đilasov potrčko Borko Stefanović se nije odvajao od njih. Kasnije se izvinjavao i tvrdio da nije želeo sukobe i spaljivanje knjige. A sve je sam organizovao.

 

Kada je predsedavajući njegovog ličnog saveza Željko Veselinović pretio Ani Brnabić silovanjem izvinjavao se i obećavao je da će da ga smeni. Ne samo da ga nije smenio već ga je unapredio. A zašto bi kada je to što je Veselinović samo pričao ono što Đilas misli? Pošto je njegov plaćenik Boško Obradović upao u RTS sa motornom testerom i pretio novinarima Đilas se izvinjavao i tvrdio da nema veze sa tim. A pojavio se odmah u RTS jer je znao šta će Obradović da uradi. Plan za upad u RTS smislio je Đilas pa je posle, kada je sve propalo, morao da moli Vučića da abolira decu koju je sam slao da upadnu u RTS.

Predsednik Vučić najavio povećanja plata medicinarima i doktorima! Penzonerima po 5.000 dinara!

AUTOR: Alo.rs/T.Đ DATUM I VREME: 20.10.2019. 11:32 - 20.10.2019. 11:39 Predsednik je najavio povećanje plata i penzija, kao i novčanu pomoć penzionera sa najmanjim primanjima. Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen * Predsednik Srbije najavio je povećanja plata i penzija * Vučić dodao da će biti iznet nacionalni investicioni plan od 10 milijardi evra OTKRIVEN DETALJAN SPISAK PLATA U JAVNOM SEKTORU NAKON POVEĆANJA!

 

I tako već godinu dana. Đilas prvo osmisli nasilje, sve organizuje i plati, nađe izvršioce pa kada ne uspe tada se javno izvinjava i tvrdi da to nema veze sa tim.

Iza svakog nasilja koje se dogodilo, iza svih pretnji koje su izrečene, iza pokušaja mog ubistva u ponedeljak, iza paljenja mojih knjiga koje su izvršili njegovi saradnici stoji lično Dragan Đilas.

BONUS VIDEO: Alo.rs na aerodromu u Batajnici

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Vesna
  21/10/2019 - 09:09
  Đilasovom ludilu nema kraja i zato mu se mora stati na put pod hitno !
 • Korisnik: Sanja
  21/10/2019 - 08:29
  Đilasa je udarila sujeta. Čovek koji ne može da podnese da je Beograd sada lepši i moderniji i svetski, a da je za vreme njegove "vladavine" Beograd bio rupa.
 • Korisnik: Janko
  21/10/2019 - 08:22
  Jako je bitno da se pronađu počinioci i potrncijalni atentatori. Đilas ne može dalje da odmakne od svog nasilničkog ponašanja.
 • Korisnik: gaga
  21/10/2019 - 08:07
  Odgovorne treba kazniti zbog ovakvih incidenata.
 • Korisnik: Veljko M
  21/10/2019 - 07:27
  Đilas je na sve spreman samo da bi se dočepao vlasti.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi