NOVA PRAVILA U CRNOJ GORI Usvojen zakon - Od jeseni OVO više neće smeti da se radi!

Zabranjuje se trgovina na veliko i malo nedeljom i praznicima, izuzev u prodajnim objektima ili mestima u kojima je to neophodno zbog obezbeđenja životnih potreba građana.

Crna Gora
Crna Gora, Foto: Shutterstock

Poslanici u Skupštini Crne Gore usvojili su izmene i dopune Zakona o unutrašnjoj trgovini, kojim je predviđeno da trgovine i supermarketi ne mogu raditi nedeljom. Ovaj zakon će početi da se primenjuje tek na jesen.

Vlada je početkom marta utvrdila predložene izmene i dopune Zakona, kojim se zabranjuje trgovina na veliko i malo nedeljom i praznicima, izuzev u prodajnim objektima ili mestima u kojima je to neophodno zbog obezbeđenja životnih potreba građana.

SRBI POLUDELI U CRNOJ GORI! U naselju Dobra Voda ih dočekao pakao! Dali debele pare da se odmore, a nisu uspeli da dođu do plaže, ali to nije ono najgore!

Skupština je usvojila amandman kojim su propisane vrste prodajnih objekata koji će imati mogućnost rada nedeljom i praznicima, među kojima su apoteke, specijalizovane prodavnice ili kiosci za prodaju hleba, pekarskih proizvoda i kolača, cveća, suvenira, štampe i sredstava za zaštitu bilja ili pogrebne opreme.

Nedeljom i praznicima moći će da rade i benzinske stanice i prodavnice za trgovinu na malo u okviru njih, pijace, štandovi odnosno tezge, vitrine i automati izvan pijaca i pokretne prodavnice, kao i prodavnice, kiosci i automati smešteni unutar zatvorenih područja autobuskih i železničkih stanica, aerodroma i luka.

"MAJKU VAM J**EM OTROVNU, IZDAJNIČKU" Crnogorski glumac Zoran Vujović osuo paljbu po Srbiji: Drevna srpčad, koji vaši hramovi, idioti isfrustrirani!?

Među izuzecima su i štandovi i kiosci u kojima se prodaje roba za vreme održavanja priredbi, festivala i manifestacija, sajmova i za vreme javnog prikazivanja kinematografskih dela, kao i skladišta za trgovinu na veliko.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi