NEMILOSRDNI TRAMP Upravo je dao zeleno svetlo za potpuno uništenje jedne zemlje!

Svi su zatečeni odlukom.

Donald Tramp
Donald Tramp, Foto: Tanjug/AP

Administracija američkog predsednika Donalda Trampa pojačala je sankcije protiv Kube jer je smanjen iznos novca koji Amerikanci kubanskog porekla mogu poslati porodicama.

Američko Ministarstvo finansija ograničilo je iznos poslatog novca na 1.000 dolara. Prema novim regulativama, više nije dozvoljen transfer novca osobama koje nisu članovi porodice.

Donald Tramp
Donald Tramp, Foto: Tanjug/AP

Pročitajte još

PUTIN POVUKAO POTEZ! Digao više od hiljadu vojnika na noge, 200 oklopnjaka i pozvao srpske tenkiste! (VIDEO)

Novim regulativama pooštrena su i pravila za finansijske transakcije između američkih institucija i Kube.

Odao je najveću tajnu Sovjetskog Saveza i poklonio im vrhunski lovac od koga su Amerikanci plašili!

Minijatura hladnog rata Viktor Belenko, MiG-25, Foto: printscreen youtube * Sovjetski pilot Viktor Belenko razočaran u SSSR odlučio da pobegne na Zapad * Poleteo u najmisterioznijem sovjetskom lovcu MiG-25 * Zbog lošeg vremena sleteo na jedan mali sportski aerodrom u Japanu Istorija avijacije u vreme Hladnog rata puna je priča o prebezima pilota koji su svojim letelicama preletali na suprotnu stranu iz raznih ideoloških ubeđenja, ali i čisto materijalnih razloga.

Administracija bivšeg predsednika Baraka Obame uklonila je ograničenja za slanje novca porodicama 2009. godine, ali je Tramp promenio politiku uvodeći ograničenja o druge sankcije.

AMERI PREPLAŠENI Kim Džong Un doneo odluku kobnu po Vašington!

MOLIM TE, NAPUSTI MOJ GRAD! Britanski premijer sišao među ljude, da traži podršku za BREGZIT! Ostao u šoku zbog onog što su mu građani rekli!

 ZAPALIO SE MOTOR, DRAMA NA NEBU! Poleteli preko okeana, sa 60 putnika! Na 1.500 metara nastala borba za goli život! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Pitali smo građane šta misle o Borisu Džonsonu - jedan odgovor je HIT

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi