RODITELJI POZVANI DA SE PRIJAVE U pitanju je stalna novčana pomoć, javite se odmah

Prošle godine Sekretarijat za socijalnu zaštitu dodelio je više od 12.000.000 dinara za ukupno 104 porodice

Pare, dinari, novac
Pare Foto: Shutterstock

Roditelji trojki, četvorki, petorki, seštorki i duplih blizanaca rođenih u 2020. godini, imaju mogućnost da se prijave za novčanu pomoć Grada Beograda do 31. decembra.

Gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević rekla je za Tanjug da je, zbog epidemiološke situacije, roditeljima te dece omogućeno da se prijave elektronskim putem na imejl adrese Centra za socijalni rad, te da će do kraja godine dobiti novčanu pomoć.

Roditelji koji su u ovoj godini dobili trojke, četvorke, petorke, šestorke ili duple blizance, mogu se prijaviti za novčanu pomoć do kraja godine.

Kako je Stanisavljević navela, roditeljima dece predškolskog uzrasta pripada iznos od jedne prosecne zarade u Beogradu, roditeljima dece koji idu u osnovnu školu pripada iznos od dve prosečne zarade, a roditeljima srednjoškolaca iznos od tri prosečne zarade.

Prošle godine Sekretarijat za socijalnu zaštitu dodelio je više od 12.000.000 dinara za ukupno 104 porodice, odnosno za 328 dece, kaže Stanisavljević i dodaje da iz godine u godinu raste broj dece koja dobijaju takvu finansijsku pomoć.

Povezane vesti

 • Korisnik: Olja
  27/11/2020 - 17:01
  Da li imam ja prava za tu pomoc? Imam dva deteta i trece na putu pocetkom godine
 • Korisnik: Lela
  25/11/2020 - 17:40
  Pa sramota...kako samo nađete nacin da navodno date pomoć ali da je dobije sto manji broj porodica...cak ni dvojke nisu ukljucene u ovo...svaka vam cast,neverovatni ste👏👏👏👏👏
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi