NIKAD LEPŠE VESTI ZA GRAĐANE SRBIJE Stiže bespovratni novac! Ove uslove treba da ispunite kako biste došli do njih!

Subencije za železnicu iznose, prema predlogu budžeta 14 milijardi

Poljoprivreda
Poljoprivreda, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Predlogom budžeta za 2020. godinu za subvencije poljoprivrednicima je predviđeno 33,4 milijarde dinara, što je najviše do sada, a u odnosu na prethodnu godinu rast za 800 miliona dinara.

SRBI SE SVE VIŠE BAVE OVIM BIZNISOM Zaradite 200.000 mesečno, nemate gazdu, a posao laganica!

Nedavno je Ministarstvo poljoprivrede raspisalo i konkurs za dodelu bespovratnih sredstava mladim poljoprivrednicima, a oni koji se bave organskom proizvodnjom takođe mogu da računaju na veće podsticaje u 2020. godini, posebno za biljnu proizvodnju.

Poljoprivreda
Poljoprivreda, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

U sistem subvencija za organsku proizvodnju uključeno je skoro 7.000 proizvođača, a očekuje se da će podsticaji pomoći da u narednih pet godina dostignemo pet odsto površine pod organskom proizvodnjom u odnosu na ukupne obradive površine.

PENZIONERI ZADOVOLJNO TRLJAJU RUKE! Posle najavljenog povećanja 4. novembra, u januaru stiže ček koji će ih oduševiti

Subencije za železnicu iznose, prema predlogu budžeta 14 milijardi, što je za pola milijarde dinara više od planiranog subvencionisanja privrede, za koju je predviđen iznos od 13,5 milijardi dinara.

Za klasu "ostale subvencije" predlogom budžeta planira se 16 milijardi dinara, dok su subvencije za puteve 7,9 milijardi dinara.

NA 750 ARI NIČE NOVI MINI GRAD Ovako nešto Beograđani još nisu imali prilike da vide. Međutim, ostaće uskraćeni onoga što najviše vole

Subvencije za kulturu, prema predlogu zakona o budžetu, iznose 2,15 milijardi dinara a u oblasti turizma planirane su na 1,225 milijardi.

FANTAZIJA OD AUTOPUTA Pogledajte kako izgleda trenutno! Gotov do kraja godine! (FOTO/VIDEO)

BONUS VIDEO: Muamer Zukorlić odgovarao na provokativna pitanja naše novinarke

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi