"NEKRETNINA" OD KOJE PODILAZI JEZA Šok oglas iz regiona: Nemaju nameštaj, nemaju fasadu, al' zato imaju lep pogled? Za ovo traže tolike pare?! (FOTO)

Cena od koje se vrti u glavi

Kuća na Visu
Kuća na Visu, Foto: Biliškov nekretnine

*Procenjena vrednost nekretnine niža od one koju vlasnici traže

*Nalazi se na lokaciji na kojoj je sniman čuveni mjuzikl

*Postoji interesovanje i među kupcima iz inostranstva

 

Pedeset metara od mora na Visu, terasa sa pogledom na more, 111 kvadrata za manje od 2.000 evra po kvadratu i prelepe peščane uvale dostupne samo vlasnicima kuće.

Ovaj oglas za stan u mestu Ženka na Visu, Ključu Jadrana, kako mu meštani tepaju, za sada nije privukao nijednog kupca.

Neketnina na Visu prodaje se po veoma visokoj ceni od 220.000 evra, a agent za prodaju nekretnina Irina Marinković otkriva da je njihova procena vrednosti nekretnine bila oko 160.000 evra, ali da vlasnici nisu bili zadovoljni cenom.

Kuća na Visu
Kuća na Visu, Foto: Biliškov nekretnine

Interesovanje za kupovinu nekretnina na Visu raste sve od snimanja svetski poznatog filma "Mama mia", a najbolje prolaze vlasnici nekretnina koji svoja imanja prodaju kupcima iz inostranstva.

Kuća na Visu
Kuća na Visu, Foto: Biliškov nekretnine

Dosta se ulaže u obnovu kuća, ali to nije slučaj sa pomenutom nekretninom na Visu i za novac koji bi platili za kupovinu ovog imanje možete kupiti pola sela u Slavoniji, deset kuća sa svinjcima, štalama, kokošinjcima i voćnjacima.

Kuća na Visu
Kuća na Visu, Foto: Biliškov nekretnine

Vlasnik se u oglasu nije koristio trikovima kako bi svoje imanje prikazao luksuznijim nego što jeste. Nedovršena fasada, stari nameštaj, samo su neki od pokazatelja prave vrednosti ove nekretnine, ali vlasnici ne odustaju.

Kuća na Visu
Kuća na Visu, Foto: Biliškov nekretnine

Kako navodi Marinković, obično kada prođe duže vreme bez poziva vlasnici spuste cene, ali se sa pomenutom nekretninom to se još nije dogodilo.

AMERIČKE KROFNE UOPŠTE NISU AMERIČKE Ali zato zarađuju na njima kao da su suvo zlato! Nećete verovati koliko novca godišnje donose

BONUS VIDEO: HORDER NA ZVEZDARI! Zatrpao dvorište đubretom, tu kolje golubove, dere zečeve i besi kokoške

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi