Siniša Mali
Alo.rs/ Vladimir Marković
Siniša Mali

Alo.rs/ Vladimir Marković

Siniša Mali, Foto: Alo.rs/ Vladimir Marković

"Hoćemo da ostvarimo prosečnu platu od 900 evra, prosečnu penziju 430 evra, hoćemo da pružimo mladima šansu da ostvare svoje snove u Sbriji, da gradimo fabrike i dižemo kvalitet života. To može samo opcija pod brojem 1, zato dajmo glas za bolju budućnost, za izbornu listu Aleksandra Vučića", rekao je sinoć Mali na Studiju B.

Srbija je, kaže, postala zemlja u kojoj svako dobija šansu da se zaposli, a to upravo omogućvaju domaće i strane fabrike i investicije.

Naglasio je da je država pomogla privredi u uslovima pandemije korona virusa, a da ćemo do kraja godine ostati broj jedna u Evropi po rastu.

"U prvom kvartalu ove godine imali smo rast od pet odsto. Hoćemo da zadržimo broj jedna i da budemo zemlja sa najvećom stopom rasta", poručio je Mali.

Novac, dinari

Shutterstock

Novac, dinari, Foto: Shutterstock

Tako je, navodi, za one koji traže prvi posao država obezbedila učešće od 20.000 dinara za srednjoškolce, i 24.000 dinara za one koji su završili fakultet, čime se, dodaje, motivišu poslodavci da ih zapošljavaju.

"Naše mere daju rezultate", rekao je Mali u emisiji Studija B u kojoj je gostovao sa premijerkom Anom Brnabić i ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem.

Komentari (1)

Nikica

14.06.2020 17:49

Drzava se potrudila da pruzi sigurnost svima, prvi put se preduzimaju konkretne mere zaposljavanja, za nasu decu da mladi ostaju u zemlji!