Siniša Mali
Printskrin
Siniša Mali

Printskrin

Siniša Mali, Foto: Printskrin

Siniša Mali je gost Novog jutra na televiziji Pink, a ugostili su ga Dajana Paunović i Predrag Sarapa, govorio je o aktuelnim temama.

Nova pomoć privredi?

- Sagledavamo sve, kada se ta anketa završi, saznaćemo sve. Naša preduzeća moraju biti fleksibilnija, velika je odgovornost države, mi treba da smanjujemo opterećenja, sve što je u našoj mogućnosti, takođe moramo da nastavimo da investiramo, da gradimo bolnice, škole, autoputeve, naš plan "Srbija 2020.-2025." će biti spektakularan, novac koji imamo u bidžetu uložićemo u razvoj države i pomoći privredi, rekao je Mali. Penzije i plate su sigurne, brzo smo reagovali, Evropska komisija je potvrdila stopu rasta, tako da sa te strane smo pokazali koliko smo ozbiljni, pripremamo se da odgovorno nastavimo dalje, naglasio je ministar Mali.

Pročitajte još:

 

 

Komentari (1)

nikola k

17.07.2020 09:16

- Za vakcinu protiv covid-19 će važiti ista pravila odn. ograničenja kao i za vakcinu protiv gripa - ** ne mogu ** da je prime oni koji imaju virus, oni koji se leče od covid-19 i oni koji su taj virus preležali. - Znači, u obzir za vakcinaciju dolaze samo oni koji ne spadaju o gorepomenute 3 grupe. - Glavno je pitanje, kako će se znati da neko nema virus u sebi bez seroloških ispitivanja ?