VAŽNA VEST ZA PENZIONERE Martovska penzija će biti isplaćena u celosti u aprilu, stiže i bonus od 4.000 dinara

Srbija neće smanjivati penzije.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić , Foto: Instagram/Budućnost Srbije

Predsednik je posle tužnih vesti na početku konferencije i saopštavanja da imamo treću žrtvu korona virusa u Srbiji, napomenuo da država neće smanjivati penzije i plate u javnom sektoru. 

- Nećemo smanjivati penzije, ici ćemo sa platama koje smo dostigli u javnom sektoru. Mnogi govore u drugim zemljama o smanjenju penzija. Nećemo dirati penzije, nećemo dirati ni minimalac ni javni sektor. Sav svoj novac fokusiraćemo na privatni sektor. Hoću da se zahvalim mnogim privatnicima i biznismenima koji su nam dali novac, i mnogo malih ljudi i firmi koji su dali novac i pomogli. Beskrajno im hvala. Do ovih velikih od Aleksića do Kostića, Šaranovića, Šarančića, Delta, Milšped, Atlantik grupa...svi su dali veliki novac. 

- Penzjju martovsku nećemo isplaćivati u dva dela, isplatićemo je odjednom 10. aprila, zajedno sa 4.000 dinara pomoći - rekao je predsednik na konferenciji. 

Posebnu podršku i pomoć imaće oni koji ne budu otpuštali ljude, to je način da ih motivišemo da zadrže radnike, a država će te kompanije nagraditi. 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi