PENZIONERI, RADUJTE SE! Ministar Siniša Mali izašao sa sastanka i izrekao vesti od krucijalnog značaja!

Dvno!

Siniša Mali
Siniša Mali, Foto: Alo!

Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali sastao se danas sa predsednikom Fiskalnog saveta Pavlom Petrovićem, sa kojim je razgovarao o predlogu budžeta za 2020. godinu.

OPSADNO STANJE U PREDSEDNIŠTVU Letom iz Prištine dolaze DVOJICA ZABRANJENIH!

Sagovornici su se saglasili da je dobro što će od naredne godine krenuti da se primenjuje tzv. „švajcarska formula“ za penzije, a ministar je istakao da će u tu svrhu biti promenjen Zakon o budžetskom sistemu.

U zgradi Generalnog sekretarijata opsadno stanje! Idu kod Vučića lično!

AUTOR: Alo.rs/ Tanjug/ M. I. DATUM I VREME: 06.09.2019. 08:49 - 06.09.2019. 10:16 Avion sleteo na beogradski aerodrom.

Mali i Petrović su razgovarali i o sprovođenju investicionog plana, a ministar je istakao da je tim povodom već imao sastanak sa skoro svim predsednicima opština u Srbiji, te da će do kraja meseca oni poslati konkretne planove sa prioritetnim projektima.

"JEDI, BRE G....!" Kajl Skot se "zahvalio" korisnicima društvenih mreža, pa izgovorio salvu psovki - na sočnom srpskom

Pavle Petrović je upoznao ministra sa projekcijama Fiskalnog saveta kada je reč o 2020. godini, i izneo predloge na koji način može da se iskoristi fiskalni prostor.

Ministar Siniša Mali je naglasio da imaju iste ciljeve i ideje, a sagovornici su se složili i da je važno nastaviti sa daljim smanjivanjem opterećenja na zarade i sa ulaganjem u kapitalne projekte.

Mali je zaključio da je uvek otvoren za ideje i sugestije članova Fiskalnog saveta, a već je zakazan i naredni sastanak za kraj meseca septembra.

ON JE REKAO ONO O ČEMU SVI ĆUTE! Lazanski otkriva zašto albanski pritisci ne prestaju! SAD traže da žestoko naškodimo Rusima!

Sastanku su prisustvovali i državne sekretarke Jelena Tanasković i Slavica Savičić, pomoćnica ministra Milica Jovanović, savetnica Ana Jović i članovi Fiskalnog saveta Nikola Altiparmakov i Danko Brčarević.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi