Svakom punoletnom građaninu Srbije po 100 evra

Izjavio u emisiji na Prvoj televiziji

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić , Foto: Printscreen

Predsednik Vučić uživo u emisiji saopštio da će svakom punoletnom građaninu, zaposlenom ili nezaposlenom, država pokloniti po sto evra.

Građanima po 100 evra.

- Pet miliona građana u Srbiji, svakome motivacija po 100 evra, odnosno 500 i više miliona evra. Hoćemo da podigne ekonomiju i psihologiju, veru u državu, veru u ekonomski rast. Da vide ljudi da ćemo se podići. Da nam deo potrošnje utiče na manje smanjenje BDP-a. To jeste bacanje u bunar, ali će se videti za sve naše trgovce i proizvođače, posebno za one siromašne. Zamislite za one koji su na socijalnoj pomoći, ističe predsednik.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić , Foto: Printscreen

Minimalci svim mikro i malim preduzetnicima.

- Svi preduzetnici, mikro i mala preduzeća. Za sve te firme, za tri meseca, makar i ne trajala ta tri meseca, platićemo minimalac svakom preduzetniku, obućaru, pekaru, taksisti, frizeru. Svima ćemo dati minimalac. Od nas će imati frizer po 750 evra, na tri meseca. Radili, ne radili, platićemo im! Dajemo kao da padaju sa neba, da im pokrijemo nelikvidnost, da mogu posle nesmetano da nastave da rade kad sve prođe. To će nas koštati 700 miliona evra!

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: zoran
  30/03/2020 - 21:39
  https://www.youtube.com/watch?v=9oYiuCEMI8Q
 • Korisnik: Sasa
  30/03/2020 - 20:37
  Ne preteruj, predsednik je rekao da ce da razmotre sto evra pomoci za punoletna lica,,, niko nije rekao sa ce biti, ne ptenosi lažne informacibe..
 • Korisnik: sam svoj doktor
  30/03/2020 - 18:06
  mnogo pametnije je podeliti ljudima zastitne maske, rukavice, sredstva za dezinfekciju u toj protivrednosti, kako ne bi bilo nijedne osobe na ulici, u prodavnici, na poslu, bez maske na licu i bez rukavica....kako bi sto pre prevazisli ovo stanje
 • Korisnik: milena
  30/03/2020 - 15:51
  predsednice pomozi nezaposlene sa biroa mesecnim davanjem dok traje vanredno stanje. samo za hranu i struju
 • Korisnik: Danijela Mijatović
  30/03/2020 - 13:49
  Kada ce biti ta uplata
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi