Aleksandar Antić
Alo
Aleksandar Antić

Alo

Aleksandar Antić, Foto: Alo

- Mere za podršku našoj privredi nakon epidemije korona virusa koje je predstavio predsednik Vučić došle su u pravom trenutku i ja sam uveren da će one tek pokazati svoju pravu snagu - rekao je Antić.

On je dodao da prema prvim znacima, među kojima je i vraćanje na posao zaposlenih, jasno govori da su poslodavci veoma dobro shvatili ideju ovih mera i odustali od prvobitnog sužavanja svojih poslovnih aktivnosti i sa puno poverenja gledaju u državu i mere koje će biti primenjene.

Aleksandar Vučić

EPA

Aleksandar Vučić, Foto: EPA

- Srbija je u poslednjih nekoliko godina uspravila svoju ekonomiju, nije bilo lako, bilo je i štednje i odricanja, ali sada vidimo koliko će se to isplatiti svakom našem preduzeću i svakom našem građaninu - istakao je ministar u Vladi Srbije i potpredsednik SPS-a, Aleksandar Antić.

Antić je napomenuo da će nažalost, veći deo sveta biti suočen sa padom ekonomije, pa i novom krizom, ali je, kako je rekao, siguran da smo već predupredili takve negativne efekte, da imamo novca i da je sada pravi momenat da pomognemo privredi i stanovništvu da amortizuju loše efekte koje je donela epidemija virusa.

Infektivna klinika

Alo.rs/ Dejan Briza

Infektivna klinika, Foto: Alo.rs/ Dejan Briza

- Mislim da će Srbija, zahvaljujući merama predsednika i Vlade, biti u krugu onih država koje će s ponosom moći da kažu da su spremno dočekali period posle pandemije i da su se poneli krajnje odgovorno prema svojoj privredi i svom stanovništvu - zaključio je ministar Aleksandar Antić.