Zoran Živković pijan za volanom?

Srpski telegraf | vesti 2018-07-12 23:14:33 2018-07-12 23:14:33

Zoran Živković, bivši premijer, lider Nove stranke i poslanik u Skupštini Srbije, demonstrirao je bahatost i, u najmanju ruku, nemar, kršeći sva pravila u saobraćaju, vozeći preko pune linije i u jednosernim ulicama, pa čak je u jednom trenutku zaustavio automobil nasred ulice da bi koji minut odremao!

Alo!/Marko Đoković

Naime, na snimku do kojeg je došao "Srpski telegraf" jasno se vidi Živković kako u svom ljubišastom oldtajmeru "sitroen ajkula" u noćnoj vožnji krši sve moguće propise i ugrožava bezbednost drugih vozača u saobraćaju, kao i pešake.

Sudeći po snimku, kako navodi taj list, moglo bi se pomisliti da je bivši premijer možda popio neku čašicu alkohola više, međutim, ta takve tvrdfnje ne postoje dokazi, s obzirom na to da Živković anije zaustavila policijska patrola, niti mu je pisana prijava zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

krstarenje gradom započeo je u Sarajevskoj ulici, gde je vozio preko pune linije, pa je krenuo ka centru Beograda. Zatim je skrenuo u Birčaninovu, gde nije mogao da iskontroliše automobil, pa mu je "ajkula" krenula u rikverc, da bi potom, dok mu je automobil bio nasred ulice, prilegao na volan i zadremao, a onda iz sveg glasa urliknuo "Aaaaaaar".

Nakon tšo se probudio iz kratkog sna, nastavi je da vozi centralnim gradskim ulicama.

- Nemam pojma o čemu pričate - rekao je Živković kada su ga pozvali novinari "Srpskog telegrafa" da prokomentariše i objasni bahatu vožnju i ponašanje u saobraćaju.

Takođe, pre samo deset dana "Južne vesti" objavile su da je crni "lend kruzer" Živković parkirao na trotoaru ispred Skupštine grada Niša, a potom se pravdao da je tu bio "samo minut", jer je tražio drugo parking mesto.

Expand player
Pogledajte više