Emisija na Hepiju
Printscreen
Emisija na Hepiju

Printscreen

Emisija na Hepiju, Foto: Printscreen

Bahrija Škrijelj podelila je sa gledaocima Hepi televizije svoje iskustvo nasilja u porodici koje je trpela duže od pet godina.

Gostujući na Hepi televiziji, Bahrija Škrijelj iz Novog Pazara, ispričala je kako je izgledalo nasilje koje je pretrpela od strane članova svoje porodice. Ona je više puta to prijavljivala ali institucije kojima se obraćala nisu reagovale na to.

- Prvo sam trpela nasilje od supruga. Posle toga su počeli i sinovi da me tuku. Sve to je traje još od 2014. godine. Sve što se dešavalo sam prijavljivala sudu ali ništa se nije dogodilo. Niko nije reagovao i to se nastavilo - rekla je u emisiji "Posle ručka", Bahrija Škrijelj iz Novog Pazara.

Koliko nasilje u porodici može biti teška tema za razgovor mogli su da se uvere svi koji su pratili emisiju "Posle ručka" na Hepi televiziji. Kulminacija razgovora na ovu temu dogodila se kada se u program uključio Almir iz Novog Pazara, sin Bahrije Škrijelj, koji je demantovao sve što je Bahrija prethodno izgovorila vezano za batine i pretnje za koje ona tvrdi da su se događale prethodnih godina.

Pročitajte još:

- Ta žena ima dijagnozu od psihijatra. U stvarima koje je iznela nema trunke istine, jer se iz te iste kuće ona odselila sama. Ako neko ima loš brak to se završi razvodom, ali ja od kada mogu da pamtim znam da to nije tačno. Ona je svake godine išla na letovanje sa mojim ocem i imali su dobar život. Ako on nije bio dobar, onda isto važi i za mene, moga brata, moje sestre. Neka ona odgovori na pitanje ko je nju isterao iz kuće i da li ju je isterao ili je otišla sama? Tvrdi kako živi od 10.000 dinara, pa onda kaže da je sagradila kuću od 900 kvadrata. Sa njom je nemoguće razgovarati, mi nemamo kontakt. Tvrdim da joj nikada nisam pretio niti je psovao - rekao je Almir u uključenju u emisiji "Posle ručka".

Situacija u studiju se naglo promenila. Almirovo izlaganje ubrzo se pretvorilo u svađu sa majkom Bahrijom koja je tvrdila da je on u tu kuću dovodio "svoju švalerku". Advokat Ivan Simić, je u jednom momentu zapretio da će napustiti studio ukoliko se takva komunikacija nastavi.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Komentari (2)

СЕНОВИЋ

02.08.2019 09:26

Ништа жентурачама не треба веровати.

Mira

02.08.2019 09:48

Ne mogu da verujem da voditelj uporno ponavlja kako Almir treba da pomogne majci. Zar joj nije pomagao? OVO MAJKA? Sramota! Ovakve neljude i nemajke koje su spremne na sve, pa i na izmisljanje i kaljanje ugleda i obraza sopstvenoj deci dovoditi u emisiju radi gledanosti, to je dno dna! Imamo ovakvu "majku" u porodici, nadala sam da je izolovan slucaj i tesila se da nema jos porodica koje prolaze ovakav pakao, medjutim, sa velikim zaljenjem konstatujem da ih ima jos.