Azdejković
Željko Šafar
Azdejković

Željko Šafar

Azdejković, Foto: Željko Šafar

Ne želeći da targetiramo njega i njegovu porodicu koja je ostala da živi u Srbiji, odlučili smo da ne objavljujemo njihove lične podatke.

Gej aktivista Predrag Azdejković kaže da se neće da otkriju svoju pravu seksualnu orijentaciju iz straha od urušavanja političkog ugleda i od toga kako će reagovati birači.

Gej skandal

Alo!

Gej skandal, Foto: Alo!

- Neka svako gradi svoju sreću onako kako misli da treba. Zbog homofobije u društvu mnogi gejevi se odlučuju na skrivanje iza braka i porodičnog života, naročito što je to jedini način da imaju decu u Srbiji. Srpski glasači izgleda još nisu spremni za gej političare i nadam se da će se to uskoro promeniti - kaže za “Alo!“ Azdejković.

Na opšte iznenađenje ispostavilo se, prema rečima našeg sagovornika, da najviše homoseksualaca ima upravo među strankama desne orijentacije.

- Ima mnogo gej političara kod nas, i to naročito u ovim patriotskim i nacionalističkim partijama - izričit je Azdejković.

Palma: Ne zanima me!

S obzirom na to da se ova gej afera odigravala u Pomoravlju, nismo mogli da ne pozovemo lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palmu i pitamo ga da li je čuo za nju. Međutim, Marković nije bio rad da priča o tome, ali kaže da je čitao „Alo!“. - Ne interesuje me ta priča, ja kad želim nešto da kažem, ja izdam saopštenje, a to ko je gej i čiji je to brat, to me ne zanima - rekao nam je Marković.

Komentari (2)

Dejan

29.07.2016 09:24

Povraća mi se ! E tako vas mi vidimo .

Tvorci kreatura i poruge

29.07.2016 12:01

Najnizi u hijerarhiji demonske armije,istupaju javno u odbranu nakaznih tvorevina svoga gospodara !A ne znaju jadni da im se hijerarhija rusi i to od vrha! Bozja Tvorevina ne moze bez posledica biti tako naruzena i izopacena,i sluziti kao poruga Bogu!