Radovin na putu
Alo.rs
Radovin na putu

Alo.rs

Radovin na putu, Foto: Alo.rs

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka smera ka Nišu, a saobraćaj preusmeren na preticajnu traku smera ka Beogradu.

Na deonici Kneževići - Bela Zemlja - Užice u naseljenom mestu Bela Zemlj, do 21. oktobra obavljaju se radovi na putu od

7 do 16 časova, subotom od 7 do 15 časova. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i regulisan je semaforima. Preporučeni alternativni pravac je lokalni put Mačkat.

Anketa:

Da li poštujete saobraćajna pravila ?

 

Kod petlje Sušica u toku su radovi na sanaciji nadvožnjaka Kneževići, zbog čega se saobraćaj preusmerava preko novoizgrađene devijacije. Planirano je da radovi budu završeni do 21. oktobra.

Na Obilaznici oko Beograda, na mostu preko Topčiderske reke od 11. avgusta traju radovi od 7 do 17 časova na zameni štećenih dilatacija i to u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Planirani rok završetka radova je 11. oktobar.

Pročitajte još:

Na deonici Markovac - Aranđelovac u toku su radovi na popravci mosta preko reke Misače i odvijaće se do 15. septembta. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz upotrebu semafora. Alternativni putni pravac: Mladenovac - Belosavci - kružni tok u Krćevcu - Aranđelovac.

Radovi se odvijaju i na deonici Kula (Bačka Topola) - Vrbas (Savino Selo), a saobraććaj se pušta naizmenično i to do 21. novembra.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnom prelazu Horgoš na izlazu iz zemlje teretna vozila čekaju 180 minuta, na Kelebiji 120 minuta, a na Batrovcima 60.

Pročitajte još: