ZAPOSLENI U HITNOJ POMOĆI NE VERUJU ŠTA IH JE SNAŠLO! Zbog Putinove posete dogodila se neverovatna stvar!

Radnici Hitne pomoći su bili u šoku.

Vladimir Putin
Vladimir Putin, Foto: Printscreen

Dolazak Vladimira Putina u Beograd pamtiće se i po daleko manjem broju poziva, koji je juče i noćas, primila Hitna pomoć. Kako nezvanično saznajemo, zaposleni u ovoj službi radovali su se zbog posete ruskog predsednika, jer su se, kako kažu, zahvaljujući njemu građani osećali mnogo bolje, a oni su imali manje posla.

Pojedini zaposleni su na glas govorili "e, da nam je Putin svaki dan gost".

 

Tokom dana i noći u glavnom gradu bilo je za oko 50 intervencija manje nego inače. To se ne odnosi samo na tuče, saobraćajne nesreće, već i na zdravstvene probleme.

S obzirom na to da je policija juče, zbog posete Putina, maksimalno obezbeđivala grad, moglo je da se očekuje da bude daleko manje nasilja na javnim mestima, i saobraćajnih nezgoda.

Vučić i Putin ispred Hrama Svetog Save
Vučić i Putin ispred Hrama Svetog Save, Foto: Privatna arhiva

Međutim, iako se policija, razumljivo, nalazila samo na ulicama, nasilnici su i u kućama bili "mirni", pa je Hitna pomoć imala daleko manje "posla". Možda su bili "zauzeti" gledanjem jučerašnjih događaja, pa nisu imali "vremena" da drugima nanose povrede zbog kojih bi morala da interveniše ova služba.

 

Linija 194 manje je zvonila i što se tiče osoba sa zdravstvenim problemima, kako onih koji imaju stalnih problema, tako i onih kojima je iznenada pozlilo.

Juče tokom dana i noći, Beograđani su se osećali daleko bolje nego inače, ako se uzme u obzir podatak da je Hitna pomoć primila samo 74 poziva, a obično ih bude oko 120.

Veliki broj građana veče je provelo ispred Hrama Svetog Save ili televizora, posmatrajući susret dva predsednika. Moguće da zbog toga bolesni nisu imali vremena da razmišljaju o zdravlju, nasilnici da nekog povrede, a vozači su se kretali polako, zbog policije koja se nalazila na ulicama.

Aleksandar Vučić i Vladimir Putin
Aleksandar Vučić i Vladimir Putin, Foto: Alo!

Od 74 poziva koliko je primila Hitna pomoć, 17 intervencija je bilo na javnom mestu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi