„Doktor me je operisao u stanu, a ne u ordinaciji“
promo
„Doktor me je operisao u stanu, a ne u ordinaciji“

promo

„Doktor me je operisao u stanu, a ne u ordinaciji“, Foto: promo

U ispovesti za „Alo!“ ona priča kroz kakav je pakao prošla zbog lekara koji joj je umesto sterilnih implantata u grudi ubrizgao običnu svinjsku mast!

- Želela sam da stavim silikone, ali jedna devojka koja je već išla na intervencije me je savetovala da je bolje masno tkivo i preporučila mi je jednog lekara. Bilo mi je čudno što me je primio u svom stanu u Beogradu, ali mi je pokazivao neke stranice na internetu i ubedio me je da je vrhunski hirurg i da treba ubrizgam masno tkivo.

Kada sam pitala kakva je to mast, rekao mi je samo da ne brinem. Pritom, „operaciju“ je izveo u sopstvenom stanu. Mesec dana je sve bilo u redu, a onda su počele da me bole grudi. Dobila sam ogroman otok. Odmah sam ga pozvala, a on je konstatovao da imam upalu i špricem mi je vadio gnoj iz grudi. Četiri puta sam išla na vađenje gnoja. Svaki put je bilo sve gore. Shvatila sam da je stvar ozbiljnija nego što sam mislila i da je vreme da potražim pomoć kod drugog lekara - priča S. V.

Estetski hirurg dr Borko Đorđević ističe da je devojka bila u veoma teškoj situaciji kada je stigla kod njega.

- Došla je kod mene sa puno čvorova po žlezdanom tkivu, sa temperaturom i znacima sepse. Nakon smirivanja sepse, u grudima je pronađeno strano tkivo koje je na prvi pogled izgledalo kao svinjska mast. Patološki pregled supstance pokazao je da materija ima Ph mekotkivnih tumora, što je isto kao da je imala rak - objašnjava dr Đorđević.

Komentari (8)

mara

14.11.2016 20:22

Lepote jedne zene nije u silikonima nego u mnogo mnogo vecim i cistijim vrednostima.Svaka zena treba da bude sretna ako je zdrava, ima posao, iskrenog zivotnog saputnika, porodicu.Ako je svesna pravih vrednosti u zivotu silikoni joj uopste nebi ni na pamet dostli a ne da taj otrvo ubrizga u svoje zdravo telo.

Mirko

15.11.2016 08:50

@mara - Varas se, sve je prolazno samo su silikoni vecni!

o Gospode

14.11.2016 21:30

kako li su devojke bile lepe, Prelepe, zgodne i Pre svega Divne osobe, a nisu ni postojali silikoni. Nekada, bese sve Prirodno, a danas, FUJ, i samo se cudim momcima koji ....UZIVAJU u tome, BLJAK

bilja

14.11.2016 23:53

zasto kriti ime doktora?!

Reala

15.11.2016 05:41

u moje vreme se govorilo kruho mascu sa paprikom a sad guraju to u sebe. dobro je da joj i kobasicu nije ugradio. Svete gde to ides!?

Ivana

15.11.2016 07:31

Moram da se osvrnem na to da ova devojka ili žena ima 29 godina a mozakd kao da je retardina. Pa da li je normalno u tim godinama ići na operacije po stanovima?

XXL

15.11.2016 12:54

Taj zahvat joj NE bi predložio ni doktor veterinarske medecine, a kamo li humane. I da li je taj uopšte "doktor" i čega - za topljenje čvaraka?