ALO.RS NA LICU MESTA Zatečen stravičan prizor na zadnjem ulazu u Skupštinu! (FOTO)

Haos u centru Beograda.

Skupština Srbije
Skupština Srbije, Foto: Alo!/Ognjen Radošević

 

* Snažno nevreme pogodilo je severne i zapadne delove Srbije

* Potom je praćeno kišom i grmljavinom stiglo i u Beograd

* U prestonici su oštećena brojna vozila usled obrušavanja grana sa drveća 

Snažno nevreme je danas oko 16 časova protutnjalo srpskom prestonicom, nanoseći štetu stanovnicima grada. Prethodno je olujno nevreme pogodilo Suboticu i severne delove zemlje.

Šteta u Kosovskoj ulici
Šteta u Kosovskoj ulici, Foto: Alo.rs

DANAS JE CRVENO SLOVO! Ovog sveca su rastrgli psi, a on vas opominje da jednu stvar obavezno morate da poštujete!

U Kosovskoj ulici u centru Beograda snažan vetar je otkinuo nekoliko grana od kojih je jedna pala direktno na krov parkiranog automobila i načinila veliku materijalnu štetu vlasniku vozila. Na sreću, nije bilo povređenih tokom obrušavanja grana sa drveća čija se stabla nalaze iza zdanja Skupštine Srbije u Kosovskoj ulici, odakle je redakciji "Alo.rs" javljeno o ovom nemilom događaju.

Da podsetimo, nevreme je protutnjalo kroz Suboticu i okolna mesta oko 14 časova. Padala je jaka kiša, a u jednom trenutku i grad. Kako su izvestili posetioci Fejsbuk grupe Subotica.com, slična situacija je bila i u Tavankutu, kao i u Aleksandrovu, gde je pao grad, ali i u Malom Bajmoku. Dok je u Bačkoj Topoli pala veća količina kiše.

SA NJOM JE POPUT MAGIJE! Spavam sa ženom rođenog brata već 3 godine, bojim se šta će uraditi ako sazna! Sve je počelo neverovatnim spletom okolnosti!

 

Šteta prouzrokovana nevremenom u Kosovskoj ulici
Šteta prouzrokovana nevremenom u Kosovskoj ulici, Foto: Alo.rs

U košavskom području duvaće umeren i jak jugoistočni vetar sa najjačim udarima na jugu Banata, povremeno preko 25 metara u sekundi. Jaki plјuskovi, grmlјavina, grad i olujni vetar će se sa zapada Srema i Bačke premeštati ka severnom i srednjem Banatu.

Šteta prouzrokovana nevremenom u Kosovskoj ulici
Foto: Alo.rs

NEVREME STIGLO U SRBIJU! Smrklo se usred bela dana! Centar grada poplavio (VIDEO)

KNELETA NIKAD NE BISTE ZAMISLILI OVDE Fotografija sa prijateljima kao dokaz: Pozira ispod mesta na kom ljudi okajavaju grehe - i to naoružan (FOTO)

PLJUSAK STIŽE KROZ DVA SATA Oblačnost kreće sa severozapada, spremite se na žestoko nevreme! Ono što je RHMZ najavio teško je i zamisliti

BONUS VIDEO: Dojava o bombi ispred skupštine Srbije

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi