Darko Šarić
E stock
Darko Šarić

E stock

Darko Šarić, Foto: E stock

* Venčanje ćerke Darka Šarića i sina Vrhovonog državnog tužioca čuvano u strogoj tajnosti 

* Za sada nisu poznati detalji svadbe i to kako će narko bos iz zatvora organizovati udaju ćerke

* Aleksa Stanković, budući mladoženja nedavno viđen u budvanksoj diskoteci kako nazdravlja bratu Darka Šarića, Dušku Šariću.

Sin Ivice Stankovića, Vrhovnog državnog tužioca Crne Gore, Aleksa Stanković u emotivnoj je vezi sa ćerkom Darka Šarića, koji je označen kao šef jednog od najvećih narkokartela u svetu, potvrđeno je portalu Borbi iz više izvora koji su bliski porodici prvog čoveka tužilaštva.

Prema nezvaničnim informacijama, naslednik Stankovića i naslednica Šarića planiraju i venčanje. Ostaje nejasno kako će se budući prijatelji Ivica Stanković i Darko Šarić dogovoriti oko detalja svadbe, jer se Pljevljak nalazi u zatvoru.


Osim informacije da je njihovo venčanje gotovo izvesno, više podataka i detalja oko svadbe nije poznato. 

Ivica Stanković

Printscreen

Ivica Stanković, Foto: Printscreen

 

Milo Đukanović na svadbi u zanosu, naručio ono NAJZABRANJENIJE!

AUTOR: Novosti/D.S. DATUM I VREME: 23.09.2019. 11:55 - 23.09.2019. 12:23 Da svadbari budu u dobrom raspoloženju, potrudili su se muzičari i pevači iz Srbije i regiona. Milo Đukanović, Foto: screenshoot Venčanje Blaža Đukanovića i Milene Popović iz Zete u Crnoj Gori u nedelju je bilo glavna tema razgovora u Crnoj Gori.

Šarić je osuđen na maksimalnu kaznu od 15 godina zatvora, kao organizator kriminalne grupe koja je švercovala kokain iz Latinske Amerike u zapadnu Evropu.

Pročitajte još:

Sin vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića, Aleksa Stanković je nedavno u Budvi, u prisustvu policijskog obezbeđenja, u diskoteci “Top Hill” nazdravljao Dušku Šariću, pravosnažno oslobođenom za pranje novca stečenog švercom kokaina. Duško je rođeni brat Darka Šarića.

Bonus video: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete