štrajk, Beograd
Printskrin
štrajk, Beograd, Foto: Printskrin

 

Svakog dana taksi udrženja blokiraju centar grada u periodu od 13 do 15 časova. I dok se Beograđani hvataju za glavu kada baš u tom periodu moraju da krenu u neki od blokiranih delova grada ili da iz njih odu, postoje oni koji su ta dva sata iskoristili kreativno. Tako je poznata tverkašica Zorica Antić zašla među kolone vozila i horde pešaka i zamešala guzom, a kako su reagovali drugi? Fenomenalno!

Naime, mnogi su se pitali šta ova devojka u helankama radi među taksi vozilima i na pešačkim prelazima, ali Zorica je samo tverkovala. U razgovoru za Telegraf otkrila je kako je do ovakve ideje došlo.

- Danas smo snimali jedan muzički spot. Razmatrali smo da spot bude skroz drugačiji, nešto što nije viđeno na našim prostorima. Tako da smo snimali kadrove na raznim zanimljivim lokacijama, i kao što ste već videli "iskoristili" smo te kolone automobila i prohodnost na pešačkim prelazima. Odradili dobar posao za nas, a takođe i malo uneli ljudima pozitivu - rekla je Zorica za "Telegraf".

Društvene mreže su se danas "zapalile" nakon što je njima počeo da kruži snimak ove zgodne devojke koja je zanosno igrala među sugrađanima.

Boginjo", "njoj se ne žuri", samo su neki od komentara koji su pisani ispod video snimaka.

Na naše pitanje kako su ljudi na licu mesta reagovali, rekla je da su reakcije bile pozitivne, ali da je pre samog performansa bila malo "zabrinuta".

Pročitajte još:

- Malo sam bila, pa da kažem zabrinuta, ipak je ovo Srbija. I pogotovo jer smo radili nešto što nije normalno da se radi po ulici i pešačkom prelazu, bilo je puno pešaka zaista. I moram priznati da sam većini uspela da izmamim osmeh i bar ih malo razveselim. Više je tu bilo starijih baka i deka koji su tapšali, dok je mlađa populacija snimala i prilazila da se slika. Čak ni taksisti nisu bili ljuti, snimali su i oni - ispričala je za "Telegraf" Antić.

Bonus video: Gori automobil na Pupinovom mostu!

 

Komentari (1)

Aleksandar

03.10.2019 10:55

Bože, baci nešto, ali budi precizan, molim te......