Vredne nagrade za đake generacije: Opština Voždovac poklonila je laptop računare najboljim učenicima
alo.rs
deca
deca, Foto: alo.rs

Najboljim učenicima osnovnih škola na Voždovcu koji su izabrani za đake generacije u školskoj 2019/2020. godini, Opština Voždovac poklonila je laptop računare, kao nagradu za njihov uspeh tokom školovanja.

Računare su uručili predsednik Skupštine Gradske opštine Voždovac dr Slađan Timotijević i predsednica Opštine Ivana Tomić Ilić zajedno sa članovima opštinskog Veća.

Oni su nagrade odneli na kućne adrese učenika, kako bi se izbeglo okupljanje i ispoštovale propisane epidemiološke mere.

„Gradska opština Voždovac ima za cilj da pomogne i poboljša uslove obrazovanja i podstakne učenike da budu vredni i odgovorni, i zato smo im kao nagradu za njihov rad i trud uručili poklone. Mi ulažemo u ono što je najvrednije, a to su upravo đaci i studenti, koji su takođe nagrađeni za svoj uspeh tokom prošle školske godine. Ponosni smo na njih jer su oni budućnost Voždovca. Još jednom svima čestitamo na postignutim rezultatima i želimo im da i dalje budu vredni i uspešni“, rekla je predsednica Ivana Tomić Ilić.

PROČITAJTE JOŠ: