Šetnja u parku
Shutterstock/ilustracija
Šetnja u parku

Shutterstock/ilustracija

Šetnja Foto: Shutterstock/ilustracija

Vozači hitne pomoći u Trsteniku našli su juče oko 6.50 sati žensku torbu, kod sporednog ulaza ove službe, ali je slučaj počeo da poprima neverovatne razmere tek nešto kasnije i to kada je došla policija u Službu medicinske pomoći.

ONA JE BILA NAJVEĆA TITOVA LJUBAV! Njihovi uzdasi držali su borce budne noćima, Broz toliko nije mogao bez nje, da je hteo i da mrtva bude kraj njega u Belom dvoru!

 

Kako su ispričali vozači, ispostavilo da je iz torbe nestalo oko 20.000 dinara, ali je zato u istoj torbi ostalo netaknuto 3.200 evra, pišu Novosti.

Tomica Vukčević iz Kruševca (na slici), šef voznog parka u Službi hitne medicinske pomoći kaže za Novosti da je sa kolegom-vozačem, Miomirom Ilićem u petak krenuo ka sporednom ulazu kada su registrovali žensku torbu.

- Počeli smo da se šalimo da je bomba - priča Kruševljanin Tomica Vukčević, koji već 10 godina radi u hitnoj pomoći.

Trstenik

Youtube Printskrin

Trstenik, Foto: Youtube Printskrin


TERMINI ZAUZETI I 30 DANA UNAPRED Ovom dokumentu ističe rok, brzo stanite u red dok ne bude kasno! Liste čekanja ogromne!

- Ja sam uzeo rukavice, stavio sam ih i onda smo otvorili torbu. Našao sam ličnu kartu i zdravstvenu knjižicu i nekih 70 dinara. Pozvali smo policiju, koja je potom počela da traga za vlasnicom.