NAJOPASNIJI RITUAL U ISTOČNOJ SRBIJI Vlaška crna magija uništila je mnoge živote: "Vezivanje" se sprovodi na nikad užasniji način i to tokom erotskog čina!

Od svih magija posebno je poznata, i posebno pogubna, vlaška erotska crna magija.

Vlaška magija
Vlaška magija, Foto: Printscreen

Američki mediji svojevremeno su se upustili u proučavanje onoga što sami nazivaju “Woodoo magijom istočne Srbije” i mračni turizam u Srbiji. Epicentar vlaške magije nalazi se u Kučevu, gde čak 70% stanovništva ima vlaške ili rumunske korene. Ta tradicija sadrži elemente paganističkih praksi (poput poštovanja sila i zakonitosti prirode) no isto tako uključuje i hrišćansku tj. pravoslavnu kulturu.

Sve ono u šta Vlasi veruju ima, na neki način, magijski karakter. Bajanje je sastavni deo čaranja. Kao što se čini ne mogu izvesti bez bajanja, tako se ni bajanje ne izvodi bez čini (čaranja).

Vlaške bajalice izvode mahom žene, vlaške vračare, i mogu se razvrstati na one koje se sprovode radi zdravlja, uspeha, ljubavi, skidanja čini i uroka.

 

Od svih magija, u razuđenom sujeverju istočne Srbije, posebno je poznata, i posebno pogubna, vlaška erotska crna magija.

Žena uz pomoć vračare udesi da nevernik, muž ili ljubavnik ostane potentan samo kada je s njom, a nemoćan s drugim ženama. Ili da nesrećnik zanemoća sa sopstvenom ženom da bi ona posle "opravdano" imala slobodu s drugim muškarcima.

Magija, vradžbine,
Magija, vradžbine, , Foto: Shutterstock, ilustracija

"Vezivanje", odnosno oduzimanje polne moći, na zahtev žene, obavlja vračara koja se bavi crnom magijom. Ona baca čini koristeći pri tome osam magičnih reči i predmete koji imaju tu moć.

To su određeni konci, igle, biljke, ljudska krv, pepeo, balega. Od značaja su i neparni brojevi 3, 7 i 9. Od boja su važne crvena i crna, kao i još neki predmeti. Načini bajanja za "vezivanje" muškaraca su različiti i zavise od toga da li je moguć direktan kontakt i kakva "vezanost" se želi.

Sutra će se na Srbiju stuštiti ŽIVI UŽAS!

AUTOR: Alo.rs/ Tanjug/ M. I. DATUM I VREME: 10.08.2019. 07:50 Do utorka sunčano i veoma toplo. Vrućina, Foto: Alo!/Nenad Vujanović * Danas nas očekuje pretežno sunčano i veoma toplo * Vetar slab promenljivog pravca * Najniža temperatura od 16 do 22, a najviša od 34 do 37 stepeni Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na visoke temperature, jer će sve do utorka, 13.

Kada žena koja želi da se osveti za neverstvo mužu ili ljubavniku nađe vračaru, izjada joj se i pogode se za uslugu. Vračara joj daje iglu i objasni kako i kada da je upotrebi.

Po tom uputstvu, korisnica usluga mora u toku koitusa, kad njen partner bude na vrhuncu, da zabode iglu u zadnjicu muškarca (što on u prevelikom uzbuđenju i ne oseti).

Bonus video

Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: caka
  10/08/2019 - 14:17
  Muka mi je od ove opozivicije!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi