Posle Katarine Radivojević, vladika Grigorije je imao aferu i sa poznatom voditeljkom, a njen muž se ubio umesto da je oterao kur*etinu!
alo.rs
Vojislav Šešelj
Vojislav Šešelj, Foto: screenshoot

Šešelj navodi da je došao do još podataka o skandalima koje je Grigorije pravio i da želi da iznese sve u javnost pre Sabora SPC na kome će se birati patrijarh kako on ne bi bio ni kandidat.

- Dovođenjem njega za patrijarha, cela crkva bi bila pod kontrolom stranaca. To ne smemo dozvoliti - naveo je Šešelj.

Katarina Radivojević

Dejan Briza/Alo!

Katarina Radivojević, Foto: Dejan Briza/Alo!

On je dalje naveo detalje o aferi vladike Grigorije i glumice Katarine Radivojević.

- Oni su se upoznali u manastiru Žitomislić 2005. godine i ona je tu recitovala i dopala se Grigoriju. To ga je skupo koštalo jer je finansirao nju, ali novcem crkve. Poslao je da stekne svetsku slavu, ali ona to nije uspela. Uspela je da snimi samo nekoliko serija. Spiskala je ogrome pare u Holivudu i po Americi. Ona je obećala da će me tužiti za ove tvrdnje. Jedva čekam da me tuži - rekao je Šešelj.

Šešelj navodi da je vladika Grigorije imao aferu i sa poznatom voditeljkom.

Vladika Grigorije

Alo!/Masanori Jošida

Vladika Grigorije, Foto: Alo!/Masanori Jošida

- On je imao afere i sa udatim ženama. U pitanju je novinarka Nataša Miljanović Zubac zaposlena na televiziji Republike Srpske. Oni su se tajno su se sastajali, svi su ih videli i pukla je bruka. Njen muž, Ranko Zubac bio je osramoćen i ubio se zbog sramote. Ranko Zubac je bio zašposlen u graničnoj policiji. Otišao je u selo Ljubomir i na grobu oca izvršio samoubistvo. Imao je dva maloletna sina sa ovom prostitutkom, ne znam kako bih je drugačije nazvao. Umesto da je oterao kur*etinu, celo Trebinje je saznalo za aferu i on je obrukan. Inače, za selo Ljubomir kažu da je postojbina Nemanjića - ispričao je Šešelj.

Lider SRS navodi da je Grigorije pristalica unitarne BiH jer mu je obećano da će biti patrijarh bosanske crkve.

- Amerikanci imaju svoje kandidate. Pored Grigorija, to su vladika američki Irinej Dobrijević koji je tamo i rođen i više je Amerikanac nego Srbin. Treći kandidat je vladika Joanikije koga pokušavaju da vrbuju preko Dake Davidovića, ali se nadam da će on biti dovoljno pametan - zaključio je Šešelj.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (13)

Jokara

30.01.2021 18:37

@mile - Da li smo zaboravili stotine hiljada evra/maraka koje je dotični čitaj SRS dobila od UDBE kada su bili poslanici parlamenta SRJ ? Čovek je instruisan da blati "potencijalna" nova lica u društvenom i političkom životu. To mu je posao. A cenzus ako predje super, dodaće mu se po potrebi. Sram da ga bude. Toliko.

Danica

30.01.2021 12:28

Propali politicar , pricajuci nebuloze skrece paznju na sebe... Zao mi je ovog covjeka! Nekada sam ga cjenila ,cak jednom na izborima mu i dala svoj glas, a vidi ga sada...Hag ga je bas promjenio , cim se usudjuje uzimati u usta i blatiti nekoga kome nije ni do clanaka. Moram da se zapitam ko ga je na ovo nagovorio,obecao ko zna sta...Iz cista mira nije sigurno krenuo da blati Vladiku... Zao mi je Seselja,ali sta ce jadan, vjerovatno " mora" ovako da se blamira.

Cvecka

30.01.2021 13:42

@Danica - Ne mora ali mu se isplati!!!

JaPaja

30.01.2021 14:49

@Danica - A ti si drzala svecu pa sve znas.

Pavlet

30.01.2021 12:39

Nema reči da se opiše sunovrat tužnog srpskog društva. Neka to što "službe" rade na blaćenju svih mogućih protivkandidata, već što (ispod)prosečni Srbin više veruje ovom osuđenom ratnom zločincu nego rođenom detetu. Detetu koje propada na svim poljima... "Za našu decu"....

Vuk

30.01.2021 12:53

Ovo mi je originalno: sastajali se tajno i svi su ih videli!? Pa ti sad vidi sta je ovaj visoko umni profi opoziciona izjavio ovoga puta!!! Pa ovo je za ludnicu, a ne TV!

Ppppppp

30.01.2021 15:56

Ovaj Šešelj što stariji, sve blesaviji.

Pedjoni

31.01.2021 21:16

@Ppppppp - Nije blesaviji nego ludji, kako ga nije sramota ima li trunke ljudskosti i morala...

Milanovic B. Jovica

30.01.2021 16:04

Prema podacima koje sam prikupio od svedoka i zatvorenika u Hagu, Seselj je tamo bio najpopularnija zena, koja je bila najcenjenija robijaskim krugovima.

Goran

30.01.2021 19:40

Ovo je odvratno cak iako je od seselja.Ovom treba trajno zabraniti da se bavi bilo kojim vidom javne delatnosti ili ga zatvoriti kod mitrovica u ,,parove,, pa neka se tamo bacaka po studiju

Čaki

30.01.2021 22:41

Džabe, vojvodo što pobedi haški kazamat, kad robijaš sada u Srbiji..

Дијана

30.01.2021 23:00

Ко њега шта пита и што не коментарише Качавенду, наказа једна!?!