Penzioneri
Alo.rs/ Nenad Vujanović
Penzioneri

Alo.rs/ Nenad Vujanović

Foto: Alo.rs/ Nenad Vujanović

Građani stariji od 65 godina, moći će, počevši od ponedeljka, 27. aprila, svakoga dana da izlaze u šetnju u trajanju od sat vremena, u periodu između 18 časova i 1 čas posle ponoći, najviše šest stotina metara od mesta stanovanja.

Vlada je uputila Narodnoj skupštini na potvrđivanje odluku o proglašenju vanrednog stanja, kao i sve uredbe sa zakonskom snagom koje je donosila vlada uz supotpis predsednika Republike Srbije i predsednice vlade, preneo je Tanjug.

Penzioneri

Alo.rs/ Nenad Vujanović

Foto: Alo.rs/ Nenad Vujanović

Podsetimo, u Republici Srbiji je do 15 časova 25. aprila 2020. godine registrovano 7.779 ukupno potvrđenih slučajeva COVID 19. Od poslednjeg izveštaja do 15 časova testirani su uzorci 5.051 osoba od kojih je 296 pozitivno .

Komentari (1)

Marija

26.04.2020 19:46

Bas ste me nasmejali,::::POGODNOST:::::- USTAJANJE UJUTRO DOK SVI SPAVAJU I ICI U NABAVKU ::::Zar nisu mogli kao normalan svet od 6- 9 pa da se osecamo kao ljudska bica,Proverite prodavnice nisu sve pripremljene sa dezinfikacionim otiracima a niko ne kontrolise da se ulazi bez rukavica ali mi +65 moramo ranom zorom,A robe slaba ponuda a cene do neba otisle, To je stvarnost. Za prodavnice znam za Suboticu