Branko Lazarević
Oliver Bunić
Branko Lazarević

Oliver Bunić

Branko Lazarević, Foto: Oliver Bunić

Viši sud u Beogradu je posle prigovora Duška Vukajlovića, glavnog i odgovornog urednika dnevnog lista „Alo!“, ukinuo privremenu meru kojom je zabranio objavljivanje tekstova i fotografija o zloupotrebama sa gorivom u Ambasadi Srbije u Atini.

Sudsko veće vratilo je spise predmeta prvostepenom sudu na ponovni postupak, pošto u privremenoj meri nije navedeno koje informacije o tužiljama Jeleni Srdanović Dželebdžić i Ireni Šarac, bivšim službenicama Ambasade u Atini, sud zabranjuje da ponovo budu objavljene, odnosno koje su to informacije čije se objavljivanje ne dopušta i iz kojih razloga.

Podsetimo, „Alo!“ je razotkrio veliku diplomatsku bruku kada su službenici naše ambasade u svoje automobile fiktivno točili i po desetak puta više goriva nego što su objektivno mogli da potroše. Gorivo je kupovano na privatnoj benzinskoj pumpi, a prema svedočenju službenika, vlasnik pumpe dolazio je u Ambasadu i delio na ruke 200-300 evra nekima od njih.

Komentari (2)

max

08.12.2016 09:30

Svaka cast alo,doticni gospodin Lazarevic dok je bio sef kabineta u Mup u zaposlio je rodjaka Dragana Kugu mimo konkursa i sa preko 40 god u policiju Kikinda odeljenje vatrogasci spasioci mozete proveriti i to.

Gladni srbi

08.12.2016 22:31

BRAVO ALO SAMO NAPRED PROTIV KRIMINALACA I OLOSA U POLITICI I DRUGIM GTANAMA