UPOZORENJE ZA VOZAČE Vidljivost zbog magle smanjena na 100 metara!

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Magla
Foto: Tanjug

Na auto-putu E-75, od petlje Trupale do petlje Leskovac jug, zbog pojave magle na pojedinim delovima deonice smanjena vidljivost na 100 metara, saopštilo je JP Putevi Srbije.

Kneževići - Bela Zemlja - Užice (Mačkat) zbog izvođenja radova na mostu „Sušica“, na snazi potpuna obustava saobraćaja, do 21. oktobra od 8 do 14 časova.

Preporučeni alternativni putni pravac je lokalni put - obilaznica oko Mačkata.

Preljina - Konjevići, do 17.11.2020.godine trajanje izvođenja radova na popravci mosta preko reke Čemernice, uz naizmenično propuštanje vozila.

Auto-put E -75, u zoni petle Dol?evac, do 30.10.2020. godine, radovi na izradi kolovozne konstrukcije. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka u smeru Vranje-Niš, a saobraćaj se odvija dvosmereno desnom kolovoznom trakom.

Boljevci - Obrenovac, obustava saobraćaja zbog radova na sanaciji kolovoza, do 31.10.2020.g. Alternativni putni pravac iz pravca Obrenovca je auto-put Miloš Veliki, a iz pravca Boljevca nema alternativnog putnog pravca.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.45 časova, na Batrovcima, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi