Terazije
Printscreen/Google Maps
Terazije

Printscreen/Google Maps

Terazije, Foto: Printscreen/Google Maps

* Doći će do manje izmene saobraćaja

* Izmene će trajati do 13 časova

* Zatvaraju se Terazije

Serija "Seal Team" (Mornaričke foke), popularna i među srpskom publikom, snima se od danas i narednih dana na beogradskim ulicama.

Zbog snimanja serije će danas od 9.30 do 11.30 sati biti zatvorene Terazije, na potezu od Prizrenske do Palate "Albanija", a od 11.00 do 13.00 od Palate "Albanija" do Ulice kralja Milana. Ovo će dovesti do nekoliko važnih promena, ali ne i preterano problematičnih:

Pročitajte još:

 

Terazije će biti zatvorene od 9.30 do 13 sati

- Vozači automobila od 9.30 do 11.30 sati neće moći iz Brankove i iz Ulice kraljice Natalije da stignu Prizrenskom na Terazije, nego će kompletan saobraćaj biti usmeren isključivo kroz Terazijski tunel

- Automobili neće moći sa Terazija da skreću ka Trgu Nikole Pašića, ali ni u suprotnom smeru

Razlika u temperaturama napraviće HAOS!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 09.08.2019. 07:34 - 09.08.2019. 07:44 Detaljna prognoza Vrućina, Foto: Alo / Nenad Vujanović Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) izdao je upozorenje da će do utorka, 13. avgusta, u Srbiji biti vrlo toplo, sa najvišim dnevnim temperaturama od 34 do 38 stepeni. NA MUCI SE POZNAJU JUNACI!

Gradski prevoz

Zbog zatvaranja ovih saobraćajnica doći će i do izmena u gradskom prevozu i to sledećih:

- Autobusi na linijama 29A i 31 tokom snimanja serije saobraćaće samo do Trga Slavija gde će se okretati
autobusi

- sa linije 27 saobraćaće do terminusa "Trg republike" Bulevarom kralja Aleksandra, Dečanskom, Braće Jugovića i Francuskom

U nedelju nastavak snimanja

U nedelju će saobraćaj biti potpuno zatvoren na Trgu Nikole Pašića, na delu od Terazija do Takovske, kao i od Dečanske ka Takovskoj od 7 do 15 sati.

Istovremeno će biti sprovedena i povremena obustava saobraćaja od tri do pet minuta, uz asistenciju saobraćajne policije, u Ulici kralja Milana (na delu između Trga Nikole Pašića i Terazija) od 7 do 19 časova.

Bonus video

Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!