IQOS
Alo.rs
IQOS

Alo.rs

IQOS, Foto: ND Studio

Urban Hangar, nekadašnja teretana, a danas jedno od najurbanijih prestoničkih mesta na auto – putu Beograd – Niš, ispostavilo se kao savršen izbor za organizovanje prve IQ žurke.

IQOS

Alo.rs

IQOS, Foto: ND Studio

Sprave za vežbanje koje su nekada ispunjavale prostor Urban Hangara zamenjene su ogromnom binom, kojom su pre neko veče suvereno vladali Nipplepeople, najpoznatiji elektropop bend na ovim prostorima.

IQOS

Alo.rs

IQOS, Foto: ND Studio

Odlična akustika, uklopljena sa nesvakidašnjim audio-vizuelnim efektima ovog misterioznog dua bili su prava poslastica za preko 500 ljubitelja elektro zvuka, koji su ujedno imali prilike i da se upoznaju sa novim IQOS 3 Duo uređajem koji pruža mogućnost dva uzastopna korišćenja i brže punjenje.

IQOS

Alo.rs

IQOS, Foto: ND Studio

Nova metalic boja i još unapređeniji dizajn IQOS 3 Duo uređaja savršeno su se uklopili u futuristički ambijent prve IQ žurke upotpunjene 3D i VR instalacijama i upečatljivim post-pank kostimima omiljenog nam muzičkog dvojca.

Žurka koja je trajala do duboko u noć još jednom je potvrdila zbog čega se Beograd nalazi na listi najpoželjnijih party destinacija, a Urban Hangar postavila na čelo omiljenih mesta najurbanije gradske ekipe.