Policija, hapšenje
Alo!/Masanori Jošida
Policija, hapšenje

Alo!/Masanori Jošida

Policija, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Mario Spasić, generalni sekretar je izjavio:

Sektor unutrašnje kontrole pokrenuo je disciplinski postupak protiv Radomira Mutavdžića, načelnika Policijske stanice u Trsteniku, zbog prikrivanja dela svog sina koji je u tuči, koju je sam izazvao, svog vršnjaka mehaničkim predmetom udario u glavu, nakon čega je načelnik učinio sve da slučaj zataška. Imamo indicije da je iz nekog moćnog centra naloženo da se Mutavdžić sankcioniše najblažom merom, međutim i to će biti predmet rada ovog Saveta, kako moćni pojedinci ne bi imali prava da ubijaju decu sirotinje i da za to ne odgovoraju.

Podsetimo, nadležno tužilaštvo je potvrdilo navode Saveta da je bilo prikrivanja dela u kojem je sin načelnika Policijske stanice u Trsteniku Radomira Mutavdžića udario u glavu svog vršnjaka mehaničkim predmetom, kao i to da je policija prvobitno od tužioca prikrila činjenicu da je vinovnik tuče sin načelnika Policijske stanice u Trsteniku. Napominjemo i to da je nakon pritiska Saveta, načelnikov sin potvrdio da je udario mladića u glavu, što se jasno i nedvosmisleno vidi iz akta tužilaštva. Ne treba prenebregnuti ni činjenicu da je načelnik policije Mutavdžić na ručak izveo celu porodicu oštećenog i oštećenog i da postoji sumnja da su ucenjeni i sada je potpuno razotkrivena namera da se zaštiti sin načelnika Policijske stanice u Trsteniku, što dokazuje da je bilo elemenata krivičnih dela, kao ni to da je Spasićevoj porodici bilo prećeno zbog istrajavanja u otkrivanju ovog dela.

Komentari (1)

Stepa

29.02.2020 17:24

Ovo je u redu.A koliko ima policijskih uprava u Srbiji?Zasto se nije pocelo od pogranicne policije?Ili od uprave u beogradskoj policiji za primer?