Automobil, opel korsa parkiranje parking
Profimedia
Beograd, ljudi, ulice, policija, saobraćaj

Tanjug/Rade Prelić

Ilustracija, Foto: Tanjug/Rade Prelić

Otac se iznervirao, udario rukom u džip i opsovao vozača. Međutim, vozač je odlučio da bude bahat do kraja i rešio je da se obračuna sa ocem, pred već rasplakanom devojčicom - priča za "Blic" M. T. uz molbu da mu se ne otkriva identitet.

Pročitajte još:

 

- Taj bahati, ćelavi vozač je dobio nekoliko šamara od momaka koji su izašli iz lokala u blizini. Nakon toga se u panici vratio u kola i odvezao u nepoznatom pravcu. Mislim da ti momci poznaju oca, da su iz istog dela grada i da su zato tako reagovali, ali svakako je vozač to zaslužio - dodaje M. T.

Preporučujemo i ovo:

 

On kaže i da se sve odigralo brzo i da nije dolazila policija. Svoje svedočanstvo o tome podelio je i na društvenim mrežama. Nakon njegovog statusa na Fejsbuku usledili su komentari podrške i hvale.

"Svaka mala pobeda, makar bila i skroz lokalnog karaktera, velika je, s obzirom na stanje u kom se nalazimo", "Samoorganizovanost je majka svake bezbedonosne kulture" i "Primenjeni patriotizam. Bravo, Dorćolci" samo su neki od njih.

 

Da je policija izašla, pisala bi prijave i onima koji su šamarali i onome koje ugrozio bezbednost u saobraćaju. Možda su komšije pomoge da situacija ne eskalira, ali umesto šamara i svađa, mnogo bi bolje bilo da do ovakve situacije uopšte nije ni došlo.