"PUŠILA JE CIGARU ZA CIGAROM, PILA JE PIVO ZA PIVOM..." Ulemek otkriva najintimnije detalje: Kako je Arkan spasao Cecu i kako su započeli vezu!

Neotkrivene informacije

Ceca i Arkan
Ceca i Arkan, Foto: Screenshoot Youtube

* Nekadašnji oficir Srpske dobrovoljačke garde i stric Milorada Ulemeka Legije, Mihajlo Ulemek, detaljno je opisao prvi susret Željka Ražnatovića Arkana i, tada, Svetlane Veličković

* Arkanove prve reči kada ju je ugledao bile: “Što si mi je doveo?”, obraćajući se Oliveru Mandiću

* Mihajlo Ulemek, stric Milorada Ulemeka detaljno opisuje početak njihove veze

Nekadašnji oficir Srpske dobrovoljačke garde i stric Milorada Ulemeka Legije, Mihajlo Ulemek, detaljno je opisao prvi susret Željka Ražnatovića Arkana i, tada, Svetlane Veličković.

“Arkan i Oliver Mandić su bili jako dobri prijatelji i jednog dana dolazi on kod Arkana u Erdut da mu se požali na veliki problem koji ima”, objašnjava Ulemek.

Povod je ozbiljan! Vučić nije pozvan!

AUTOR: Agencije/D.S. DATUM I VREME: 28.08.2019. 10:25 - 28.08.2019. 10:32 To će biti drugi važan događaj na kome Srbija neće biti zastupljena u skladu sa svojom istorijskom ulogom i statusom sile pobednice Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Mario Orbalj * Na adresu predsednika Srbije Aleksandra Vučića još nije stigao poziv iz Poljske da prisustvuje obeležavanju 80.

Oliver je tada Željku objasnio kako postoji jedna mlada, lepa i dobra pevačica koja se nalazi u Švajcarskoj kod nekih muslimana.

“Otišla je po ugovoru, pričao je Oliver Mandić Arkanu, a oni su joj uzeli pasoš, zatim i drogirali. Prvo su joj ubrizgavali drogu u pomorandže i jabuke. Ošišana je do glave, a majka i otac kukaju i plaču”, nastavlja Mihajlo Ulemek.

Mihajlo Ulemek
Mihajlo Ulemek, Foto: Printscreen

Onda Ulemek otkriva kako je Oliver zamolio Željka da je izbavi iz tog ropstva.

Arkan je samo odgovorio da za njega ne postoji nemoguće i odmah angažovao svoje prijatelje kako bi Svetlanu Veličković prebacili u Beč.

“Nakon izvesnog vremena Ceca se pojavljuje na jednoj svadbi u Erdutu, Oliška je doveo da peva”, nastavlja Ulemek.

OD 1. SEPTEMBRA SLEDI NEZAPAMĆENA PROMENA U ŠKOLSTVU Nastava se više ni u jednoj školi neće izvoditi po učionicama!

I dodaje kako su Arkanove prve reči kada ju je ugledao bile: “Što si mi je doveo?”, obraćajući se Oliveru Mandiću.

Mihajlo Ulemek, stric Milorada Ulemeka, kaže kako mu je jednom prilikom u nekom hotelu u Banjaluci, na vrata sobe zakucala Ceca.

Ceca i Arkan
Ceca i Arkan, Foto: EPA

Pustio ju je unutra, ali ove njene reči nije očekivao.

“Zamolila me je tada da kažem Željku koju lepu reč za nju, jer je ne j*ebe ni dva odsto”, rekao je Mihajlo.

PRONAĐENA POMAHNITALA JOVANA KOJA JE DIGLA BEOGRAD NA NOGE! Tukla muža dok je nije prijavio, a komšijama se skidala gola! Tu nije kraj njenim skandalima...

On joj je tada objasnio da Arkanu nema ništa lepo da kaže za nju.

“Pušila je cigaru za cigarom, on to nije voleo. Pila je pivo za pivom, čovek u životu nije popio alkohol, on to ne voli. Nisam spavao sa njom pa da znam kakva je u krevetu. Kako da je hvalim?”, nastavlja Legijin stric za Balkan info i dodaje da se nakon njegovih reči Ceca samo okrenula i otišla.

OVO JE KONTEJNER U KOJI JE BAČENA BEBA U ŽARKOVU! "Da nisam naišao, đubretarac bi ga samleo! Čuo sam stenjanje, a onda sam otvorio kesu i video ga sa sve posteljicom i pupčanom vrpcom"!

Prema njegovim rečima, nakon ovog događaja iz hotela je Ceca Radetu Rakonjcu kazala da će od njihovog komandanta napraviti malecnog čoveka.

Mihajlo je Radetu samo kazao da ta priča ne pije vodu i da glupa pevačica Arkanu ne može ništa. Rakonjac je Ulemeka upozorio na činjenicu da Ceca nije naivna.

“Prošlo neko vreme, i mene Arkan pozove da dođem u Beograd. Krenemo ka nekoj privatnoj kući, unutra mrak, kad ono studio Marine i Fute Tucaković. Oblepljen kartonima za jaja, Ceca u nekom staklenom kavezu sa slušalicama, onaj tamo nešto miksuje”, priča Mihajlo Ulemek.

POTRUDIO SAM SE DA VIDIM ONO ŠTO DRUGI NE VIDE, KROZ ŽIVOT NOSILI SU ME HRABROST I INAT! Lazar (29) iz Čačka, rođen je slep, ali snagom volje završio je medicinski fakultet i bavi se biciklizmom!

Mihajlo Ulemek se na svadbi napio, ali ne zbog veselja.

“Ja i pokojni Šuca Đorđević smo kod Cece popili, jedno dobre 2 litre viskija, a posle još četiri. Da vam kaže, od muke sam plakao”, ovim Ulemek završava svoju priču o upoznavanju Arkana i Cece.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Ccc
  28/08/2019 - 11:59
  Mile, a ti si se ložio na Nataliju. Kao nije ti rekla : " idi u Pazovu i čuvaj ovce".
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi