Mihailo Alić
Facebook printscreen
Mihailo Alić, Foto: Facebook printscreen

Mihailo je nedavno i izdao knjigu, i kako je napisao u pitanju je štivo koje će se posebno svideti "ljubiteljima" feminizma" pod nazivom "Muškarci pod opsadom"...

Na Jeleninom pomenu bolno je izustio: "Lažljiva usta će pokriti muk, a ruke zlikovačke satruliće moleći za oprost"

AUTOR: Alo/Republika/V.M. DATUM I VREME: 30.08.2019. 15:45 - 30.08.2019. 16:00 Slučaj i dalje potresa Srbiju. Jelena Marjanović, Foto: Privatna arhiva Porodica pevačice Jelene Marjanović (33), koja je brutalno ubijena 2. aprila 2016. na nasipu u Borči, obeležila je juče njen rođendan. SLETEO S PUTA KOD ALIBUNARA Automobil se zakucao u kuću, ima mrtvih!

Mihailo Alić, pisac i kako sebe naziva, aktivista za istinsku ravnopravnost polova digao je veliku buru na Tviteru nakon što je napisao kako pedofilijom ne bi trebalo da se smatra se*s sa osobom koja je odavno dobrovoljno izgubila nevinost nezavisno što nije punoletna.

Nakon te objave se podigla velika bura, a mnogi su rekli kako su ga i prijavili na Tviteru zbog iznošenja ovakvih stavova u javnost.

Pročitajte još:

Takođe, neki tviteraši su napisali kako je Mihailo profesor XIII beogradske gimnazije, dok njemu na Fejsbuk profilu stoji da je pohađao tu gimnaziju, ali i ne da radi u njoj.

Mihailo je nedavno i izdao knjigu, i kako je napisao u pitanju je štivo koje će se posebno svideti "ljubiteljima" feminizma" pod nazivom "Muškarci pod opsadom".

 BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina