Srpkinja
Printskrin
Srpkinja

Printskrin

Srpkinja, Foto: Printskrin

Srpkinja Milica o kojoj bruje društvene mreže otkrila je nove detalje o svojoj prošlosti.

Srpkinja koja je udata za misterioznog bogatog Kazahstanca uživa u luksuzu, a na svojm Jutjubu nedavno je otkrila kako je i zašto otišla u Dubai, gde je i upoznala svog sadašnjeg muža.

- Bila sam treća godina Pravnog fakulteta. Otišla sam tamo sa bivšim dečkom, poslala sam CV jednom poznatom tamnošnjem klubu i ugovorila posao. Plan mi je bio da radim godinu dana i da skupim novac za školovanje. Fiksna plata bila je oko 750 evra plus bakšiš koji dele svi zaposleni u klubu. Čim sam otišla, uradila sam grudi, mesec i po dana se oporavljala i onda počela da radim - priča Milica na Jutjubu, dodajući da joj je smešno što ljudi misle da je tamo radila "sve i svašta" a zapravo je, kaže, prošla mučenje.

Radila je, kaže, i do 14 sati dnevno i bila strašno umorna.

- Bilo je raznih situacija, bože sačuvaj. Na kraju sam dala otkaz jer nisam više mogla, bila sam mrtva - priseća se blogerka.

Tako je rekla "da" svom suprugu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

?

A post shared by ??Milica Polskaya Official (@mmm_still_limited_edition) on Oct 7, 2019 at 3:34am PDT

 

- Poslao mi ga je sam bog i zahvalna sam što imam srećan brak i decu - kaže Milica koja ima i svoju liniju kostima i haljina, te se trudi da ostane u zavidnoj formi. Posle četvrte trudnoće, kaže, ekspresno se vratila na staru liniju kako bi što pre mogla da nastavi sa poslom reklamiranja svojih modnih komada na Instagramu.

 

 

 

 

 

Komentari (4)

ivana

02.12.2019 23:17

Šta to uradi sa usnama, sestro slatka!?

Ahmaad M.

03.12.2019 10:03

Eto žene u Srbiji, vidite kako možete dobro da prođete.

padre

03.12.2019 13:09

Da je sretnem na ulici usro bi se!

Nn

03.12.2019 19:13

@padre - Padre!!! Ne mogu da prestanem da se smejem. Alal ti vera za komentar.