DECA VELIKOG SRCA TRAŽE POMOĆ! Učenici Treće beogradske gimnazije otkriven TUMOR NA MOZGU, njeni drugovi pokrenuli akciju, evo šta je potrebno!

Učenici Treće beogradske gimnazije organizovali su prikupljanje novca za drugaricu iz škole kojoj je otkriven tumor na mozgu.

Treća beogradska gimnazija
Treća beogradska gimnazija, Foto: screenshoot

Naime, učenici ove škole su na društvenim mrežama pokrenuli akciju kojom pozivaju svoje drugove da doniraju novac.

Kako su naveli u objavi, njihovoj drugarici Aleksandri Petrović, učenici drugog razreda Treće beogradske gimnazije, dijagnostikovan je tumor na mozgu, zbog čega joj je potrebna hitna operacija i lečenje u Barseloni.

Treća beogradska gimnazija
Treća beogradska gimnazija, Foto: screenshoot

"Dragi drugari, našoj drugarici, učenici drugog razreda Treće beogradske gimnazije dijagnostikovan je tumor na mozgu. Neophodna joj je hitna operacija i potrebno je prikupiti novac radi pokrivanja troškova lečenja u Barseloni. Ukoliko ste u mogućnosti da pomognete, novac možete da uplatite na račun broj: 170-0010550580000-20, Aleksandra Petrović (Unicredit banka), ili se javite nekome od učenika škole ako želite da date gotovinu. Veliko hvala unapred".

Učenici ove škole i ranije su se isticali po humanitarnim akcijama.

Tako su u aprilu ove godine po treći put organizovali "Filmski festival - Treća za život" od 17. do 19. aprila, a sav prihod od ulaznica namenili deci iz svratišta u Krfskoj ulici.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi