LJUDI, BUJICA IDE PREMA VAMA! SPAŠAVAJTE SE! Ubrzo je stigao poplavni talas visok preko jednog metra! Nosio je sve, meštanin još uvek traži svoj automobil!

U selu Viča 10-ak kilometara od Guče, bujica je poplavila više od stotinu domova, a meštani kažu da je vodeni talas bio visok više od metar i da je za nekoliko sekundi preplavio selo.

Poplava
Poplava, Foto: RINA

Ljudi su imali vremena samo sebe da spasavaju, ali ne i stvari. Od ovog sela do sela Donji Dubac uništeno je najmanje pet mostova.

Milanu Tomiću, meštaninu je odnela prikolicu sa stotinu džakova ćumura, složena drva i automobil jugo.

"Tražio sam juga, nema ga nigde. Bog zna dokle ga je voda odnela", kaže Tomić.

Meštani sela Viča pričajuj da su ih jutros oko 8 sati komšije zvale iz sela Donji Dubac i rekli da prema njima ide vodena bujica, da se sklanjaju kako znaju i umeju i da spasavaju živote.

"Voda je stigla neverovatno brzo. Nosila je sve pred sobom, u stotine kuća uništen je nameštaj, podovi, ispod Viče uništeni su plastenici", pričaju meštani Viče.

U ovom području uništeni su i seoski putevi. Na stadionu u Guči, na kome se održava Sabor trubača je skoro metar vode. Uništen je ceo prostor na kome se održava sabor.

PROGLAŠENA VANREDNA SITUACIJA! HITNA EVAKUACIJA! Ovi delovi zemlje su TOTALNO paralisani, bujica nosi sve pred sobom! Reporter koji izveštava sa lica mesta ŠOKIRAN prizorom! (FOTO/VIDEO)

U Tehničkoj školi u Guči samo što su deca uspela da izađu. U učionicama je bilo skoro metar vode.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi