"IDI ODMAH PO SVETU VODICU" "U tom trenu nam je umro deka i svi su satovi stali" Sanja usred noći čula da je nešto puklo, a zatim i smeh, pa saznala za užas

Umesto saveta šta da radi, i mišljenja šta bi ovaj neobičan slučaj mogao značiti, dobila je ispovesti drugih ljudi

Groblje
Groblje, Foto: Shutterstock

Šta se dešava sa "one druge strane" oduvek je sve zanimalo, ali većina nije želela da veruje da postoji nešto što nije sa "ovog sveta". Ipak na fejsu se jedna Sanja požalila šta joj se desilo a onda su komentari počeli da se nižu.

- Sinoć oko 1 gledam TV. Kad je nešto puklo, skočili smo i ja i pas. I onda čujem smeh. Ustanem, mislim dete udarilo u nešto u snu, ali ne. Ulazim u kuhinju, moja velika staklena vaza koja se sušila je pukla na dnu, ali samo ćošak. Pipnem ga i ostane mi u ruci taj deo. Celu noć nisam spavala od nekog straha - požalila se jedna žena na svom Fejsbuk profilu i zatražila mišljenje svojih prijatelja šta bi to moglo da znači.

Umesto saveta šta da radi, i mišljenja šta bi ovaj neobičan slučaj mogao značiti, dobila je ispovesti drugih ljudi. Svi oni podelili su sa preplašenom ženom šta su sve oni preživeli, a za šta ne postoji logično objašnjenje. Mnogi komentaari idu u korist činjenici da je naš narod previše sujeveran i sklon strašnim, drevnim verovanjima u strašne priče i predskazanja.

Ovo su samo neke od njih:

- Evo, ja izašla iz stana pre sat vremena i još se tresem i nije mi do šale. Slika je pala sa mesta na kom stoji 4 godine a da nije ekser ispao, samo kao da ju je neko bacio. Ni pas neće da uđe u kuću, samo bi napolju bio - napisala je jedna žena.

Strah panika žena uplađena žena užas
Strah panika žena uplađena žena užas, Foto: Shutterstock

- Ja nikad neću zaboraviti kad se stakleni luster razbio u malih milion komada tik što sam prošla ispod njega u sobi. U tom trenu nam je umro tatin tata, i svi su satovi stali - nadovezala se druga.

- Kod mene gotovo svaki dan u 1 noću uključe se radio ili televizor, ali nije naš jer smo sve iskopčali baš da vidimo. Ali zvuk je tako jak kao da je u stanu, svaki dan nešto drugo priča na nemačkom. Nije ni komšijin radio ni televizija - glasi treća ispovest.

Bilo je i onih koji su pokušali da daju kakav takav savet:

- Idi odmah po svetu vodicu.

A neki su, pak, pokušali da pronađu i logično objašnjenje u svemu.

- Možda je u tom trenutku bio neki smeh na televiziji, a vama se možda prispavalo, pa niste odmah shvatili da je na televiziji smeh. Ako nije tako, pozovite sveštenika i neka osvešta stan ili vi sami uzmite svetu vodu, osveštajte stan i pomolite se.

Najpotresnija ispovest od svih bila je ona u kojoj je jedna žena priznala da je živela sa mužem zlostavljačem.

- I pobegnemo od njega sin i ja, kad si očajan, na svašta si spreman. Nazovem ja jedan od onih brojeva na televiziji, onako nasumično, nadaš se da ćeš čuti bar za bolju budućnost. Nikada taj razgovor zaboravila nisam. Javi se čovek, prvo što je rekao bilo je da ne treba da stojim bosa na pločicama jer to nije zdravo. Rekao mi je da obujem papuče. Odmah me znoj oblio. Kada je počeo da priča ostalo, bilo je kao da živi sa mnom i zna ceo moj život. I za budućnost je bio u pravu. Nikada posle nisam pozvala ni njega niti bilo koga, ali od tada verujem da postoje ljudi koji znaju i vide više od nas - napisala je.

Povezane vesti

 • Korisnik: Dido
  04/08/2020 - 17:02
  Brzo do "psihića" dok nije kasno !
 • Korisnik: Душан
  04/08/2020 - 11:38
  Треба освештати стан.Ако нисте крштени , крстити се.Пост. молитва, исповест , причешћивање.Неће бити проблема.Свако добро у Господу.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi