POČELO SUĐENJE VOĐI SEKTE U njegovim kandžama i član srpske kraljevske porodice Karađorđević! (VIDEO)

Bavio se sekaualnom eksploatacijom

Kit Ranijer
Kit Ranijer, Foto: Twitter Printscreen

Suđenje guruu za samopomoć Kitu Ranijeru, koji je navodno bio na čelu tajnog društva koje je njegovim inicijalima žigosalo sekusalne robove, počelo je danas u Njujorku.

Na suđenju o slučaju seksualne trgovine očekuje se da će svedočiti žene, koje tvrde da su bile primorane da imaju seksualne odnose sa Ranijerom.

HITNO SAOPŠTENJE POLICIJE Podelite objavu na Fejsu i dobijete 135 evra?! Iza svega se krije opasna prevara, stiže vam SMS poruka, a onda ste već naseli!

Ranijer se izjasnio kao nevin i negirao optužbe, dok je pet osoba, koje su imale rukovodeće pozicije u organizacijama na čijem je čelu on bio, uključujući glumicu Alison Mak, najpoznatijoj po seriji Smolvil, priznalo krivicu.

 

Jelisaveta Karađorđević, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Podsetimo, među Ranijerovim žrtvama je i Indija Oksenberg, unuka srpske princeze Jelisavete i ćerka glumice Katarine Oksenberg.

Ranijerovi advokati tvrde da je on odnose sa ženama imao uz pristanak, prenosi AP.

On se nekada nalazio na čelu američke marketinške kompanije NXIVM, koja se povezuje sa sektom. On je uhapšen prošle godine po američkom nalogu u Meksiku, gde je pobegao nakon što su se pojavili navodi o tajnom društvu u okviru njegove grupe, koja je žigosala seksualne robove njegovim inicijalima.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi