Trifunović je sebe zakopao za sva vremena!

Alo!; | vesti 2019-01-26 12:52:11 2019-01-26 12:52:11

Bura se ne stišava!

Alo!/ Rajko Ristić

Nakon što je Sergej Trifunović izvređao novinarku Ivanu Žigić, veliki broj građana i javnih ličnosti je osudilo nasilje nad ženama koje sprovode članovi Saveza za Srbiju.

PROČITAJ JOŠ:

- Kao čovek, zgrožen sam prostačkim uvredama i seksističkim izjavama koje putem društvenih mreža lideri Saveza za Srbiju upućuju ženama. Ako im nije jasno zbog čega nemaju podršku naroda, neka pročitaju sopstvene tvitove i izjave - rekao je Milosav Miličković, član predsedništva SNS-a.

"Podršku građana nikada neće dobiti vređajući žene u Srbiji i fizički nasrćući na novinarke. Neće ni tako što će vređati žene nazivajući ih ku*vama samo zato što rade svoj posao", poručio je Miličković.

PREPORUČUJEMO:

- Nedopustivi su izlivi prostakluka, vulgarnosti i pretnji upućene premijerki, predsednici Skupštine Srbije, predsednici Opštine Savski venac ili novinarkama Pinka, Srpskog telegrafa i Studija B. Ovakvim načinom obraćanja opozicija najbolje prezentuje sopstvenu politiku i jasno je zašto im podrška građana izostaje - dodaje.

- U našem društvu ne sme postojati tolerancija za bilo kakve oblike nasilja, a posebno ne za pretnje koje siledžije upućuju ženama u Srbiji - rekao je Miličković.

Glumac Sergej Trifunović napravio je niz skandala ove nedelje.

Najpre je novinarku beogradskog lista nazvao "ku*vom", da bi nekoliko dana kasnije dodao da je trebalo da je nazove "ustaškom ku*vom".

Expand player
Pogledajte više