Lepo vreme, toplo, sunčano, Knez Mihailova, Beograd
Kristina Bezbradica / Alo!
Lepo vreme, toplo, sunčano, Knez Mihailova, Beograd

Kristina Bezbradica / Alo!

 Foto: Kristina Bezbradica / Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Duvaće umeren do pojačan severozapadni vetar, na istoku Srbije povremeno i jak. Minimalna temperatura od 4 do 10°C, maksimalna dnevna od 8 do 14°C. U toku noći na jugu i zapadu ponegde sa slabom kišom.

U Beogradu u četvrtak promenljivo oblačno i hladnije. Duvaće umeren do pojačan severozapadni vetar. Minimalna temperatura 8°C, maksimalna dnevna 13°C.

U petak na severu Srbije sunčano, u ostalim predelima promenljivo oblačno, ponegde i sa slabom kišom. Maksimalna temperatura od 8 do 12°C. Za vikend još hladnije, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, u toku jutra u većini predela očekuje se i slab mraz.

Jesen hladno magla vremenska prognoza vreme

Profimedia

Foto: Profimedia

Maksimalna temperatura u subotu od 6 do 12°C, a u nedelju od 5 do 9°C. U nedelju u toku večeri u južnim, a u ponedeljak i u ostalim predelima Srbije očekuje se naoblačenje sa kišom, susnežicom i snegom. Jedino će na severu ostati uglavnom suvo. Maksimalna temperatura u ponedeljak od 2 do 7°C.

U Beogradu do kraja sedmice očekuje još hladnije, uz dalji postepeni pad temperature. Očekuje se smena sunčanih i oblačnih intervala. Maksimalna temperatura u petak do 11°C, a u nedelju do 6°C. U ponedeljak naoblačenje sa kišom, susnežicom i snegom. Maksimalna temperatura do 4°C.

Iznad većeg dela Evrope u četvrtak suvo, dok se kiša i pljuskovi očekuju na severozapadu Evrope i u oblasti Crnog mora. Najhladnije biće u Rusiji, temperatura oko 0°C, najtoplije na zapadu i jugozapadu Evrope, temperatura ponegde i preko 20°C.